Lifestyle

OMG! Dit zijn de meest hilarische reacties op de Satisfyer Pro!

Recensies zijn de meest hilarische dingen bij een artikel en vooral als mensen net iets te veel informatie geven. Wij gaan he-le-maal stuk om de reacties op de Satisfyer Pro, want dit apparaat schijnt bijzondere dingen te kunnen doen. Maar dat wisten wij natuurlijk allang al

Wij hebben helemaal stuk gelegen om de reacties die mensen hebben op de Satisfyer Pro. Het schijnt dus een ge-wel-dig ding te zijn waarbij de buren nog last van je hebben. Goed, lees hier de 10 meest hilarische reacties op de Satisfyer Pro!

Meer geluid dan het apparaat

”Het was 30 seconden even testen en voelen. Daarna heerlijk snel daar gekomen.
Ik vind het geluid heel erg mee vallen..
Ik weet niet wat jullie voor ‘geluid’ maken als je klaar komt maar bij mij komt er meer geluid uit dan het apparaat!!!!!”

Duivels apparaat

”Cadeau gegeven aan mijn vriendin maar dat was de grootste fout van mijn leven. Ze gebruikt de Satisfyer nog vaker dan haar tandenborstel. En ik.. Ik zie het met lede ogen aan.. Alsof ik een concurrent in huis heb. Mijn advies voor de mannen.. Koop het niet voor je vriendin/partner/vrouw. Dit duivelse apparaatje laat haar dingen voelen die jij haar nooit zult laten voelen.”

I am SHOOK

”Na zeer lovende en positieve berichten gelezen te hebben in een vrouwengroep op Facebook, heb ik maar besloten dit ook aan te schaffen. En damn!!! Dit ding zuigt zelfs jouw ziel uit jouw lichaam. Na ontvangst schoongemaakt en meteen gebruikt en ben letterlijk binnen 30 seconden gekomen. I am in shook! Een absolute aanrader. Minpunt; bezorgt de buren wat overlast door jouw gekreun.”

Alsof je een kraan open zet…

“Ik wilde al langer de womanizer kopen, maar vond die wel duur. Ik kreeg vd week de tip over de Satisfyer. Gelijk besteld. Wauw! Ik squirt normaal al heel makkelijk, maar nu…. pff 5 seconden, alsof je een kraan open zet. Ook lekker voor bij ‘t vrijen. En hij is wel stil dames, maar je moet ‘m er goed op zetten. Hij maakt alleen herrie wanneer hij niet goed zit. Dus, kopen!”

Okay, kort maar krachtig!

“Oké. Dit ding is GEMAAKT DOOR DE DUIVEL. JEETJE IK WORD HELEMAAL GEK DOOR DIT DING. IK BEN NOG NOOIT ZO SNEL KLAARGEKOMEN.”

Grommende beer

”Wat een herrie, het lijkt wel of er een grommende beer tussen je benen ligt.”

Vriend vervangen

”Mijn vriendin heeft onlangs dit speeltje gekocht. Heel veel recensies bekeken hierover maar geloofde het niet…… Nou vandaag gehoord dat het mij vervangen heeft in 1 minuut…. Voor de jongens koop dit apparaat niet voor je vriendin……..”

Enthousiasme spat er vanaf

“Ik heb vrijdag 14 augustus dit ding binnen gekregen en meteen uitgetest. Toen ik het in het begin uitprobeerde vond ik het maar niks, maar toen ontdekte ik dat ik hem niet goed op m’n clit had gezet. Toen ik het vervolgens wel goed op mn clit had gezet, was het meteen GENIETEN, in 1 woord WAAAAAUUUUUW!!!!!! Enige nadeel hij maakt te veel lawaai !!!!! Maar het is goedkoop en geeft SATISFACTION!!!!!”

Lees ook
Spicy! Déze 4 sterrenbeelden zijn het meest zelfverzekerd in de slaapkamer

Nieuwe dagelijkse routine

“Omggggggggggggg gwn!!!!!! Is echt een gek ding pfff ik kon nooit zo snel tot een hoogtepunt komen, ik heb hem als cadeau gekregen en ik gebruik het wel zo 3/4 keer per dag. Pfff niet normaal, echt next level!”

Niagara falls

“Ik en mijn vriendin wilde ons seksleven opspicen. En dit ding heeft compleet ons leven veranderd! Het was net Niagara falls hier bij mijn vriendin. Zeker een aanrader!!!!”

Beeld: pinterest