Lifestyle

Dit zijn de leukste reacties voor onder een Instagram foto

reacties-instagram-foto

Tegenwoordig kunnen we ons geen wereld meer voorstellen zonder sociale media. We plaatsen massaal onze favoriete kiekjes op Instagram en scrollen uren over onze For You page op TikTok. Het is in deze tijd super makkelijk om te reageren op een foto of filmpje van iemand. Maar wat zijn nou leuke reacties voor onder zo’n Instagram foto? De hartjes-ogen hebben we inmiddels al wel genoeg gezien.

Instagram

Er zijn natuurlijk super veel verschillende social media apps. Toch blijft Instagram een van de populairste apps om foto’s op te plaatsen. Heeft je BFF weer een leuke selfie geplaatst, of deelt je crush een hot pic van zichzelf? Dan zit jij misschien wel naar het scherm te staren, en vraag jij je af: ‘Wat kan ik reageren?’ Je wil niet té klef overkomen, maar afstandelijk en standaard is natuurlijk ook niet de bedoeling. Wij hebben wat leuke reacties voor onder een Instagram foto voor jou verzameld, en op een rijtje gezet.

  • Ik hou niet van regen, maar wel van spetters.
  • Als jij een hamburger was, noemde ik je een McBeauty.
  • Gelukkig heb ik mijn zwemdiploma, anders verdronk ik in je mooie ogen.
  • Je vader heeft vast een snoepwinkel, je ziet eruit om op te eten.
  • Mag ik een kaart want ik verdwaal in jouw ogen.

Lees ook:
Met dit trucje kan je stiekem Instagram Stories bekijken

Reageer op de foto

De bovenstaande reacties, zijn natuurlijk erg grappig maar misschien niet voor iedereen weggelegd. Nu is het heel makkelijk om gewoon een hartje achter te laten of een simpele smiley, en dat kan natuurlijk ook altijd. Maar de leukste reacties onder een Instagram foto is vaak een spontane. Probeer toch eens iets te zeggen over de foto zelf. Wat gebeurt er op de foto, of wat valt je meteen op. Een simpele ‘mooie foto!’ of ‘Leuk :)’ is altijd een lieve reactie om achter te laten. Zolang je positief blijft en er een vrolijke emoji achter zet, wordt het vast wel goed ontvangen door de plaatser van de foto. Hoe jij reageert, hangt vaak ook af van hoe goed jij diegene kent. Ben je heel goed bevriend met iemand, zal jij vast minder nadenken over wat je wil zeggen. Probeer dit ook te doen bij bijvoorbeeld een nieuwe vriendin of je crush. Don’t overthink it babe!

Beeld: pinterest