Food

Recept! Zo maak je een overheerlijke Raspberry Cheesecake Martini

raspberry-cheesecake-martini

Ben je een echte zoetekauw of drink je graag een lekkere cocktail? Zó maak je een overheerlijke Raspberry Cheesecake Martini.

Raspberry Cheesecake Martini

Wij houden van roze cocktails! Het ziet er niet alleen heel erg leuk uit om te serveren, het is ook nog eens overheerlijk. Deze Raspberry Cheesecake Martini is een zoete cocktail en is de perfecte afsluiter na een lekker diner. De cocktail is gevuld met chocolade likeur en framboosjes net zoals het gelijknamige taartje. De cocktail is perfect om te serveren aan je lover of je maakt hem met je besties op een leuke girls night!

Lees ook: 
Recept! Zo maak je een heerlijke raspberry crush cocktail

Aan de slag!

Hebben we je al enthousiast gemaakt en wil je deze Raspberry Cheesecake Martini nou ook zelf maken? Haal dan de volgende ingrediënten in huis en ga aan de slag!

  • 30 ml witte chocolade likeur
  • 30 ml gin
  • 5 ml limoensap
  • 20 ml vloeibare slagroom
  • Frambozen 5-6 stuks

Als je alle benodigdheden in huis hebt gehaald kunnen we verder met het recept. De cocktail is vrij gemakkelijk om te maken en het enige wat je nodig hebt is een cocktail shaker en een martiniglas.

Om te beginnen pakken we de shaker erbij en voegen we 5 of 6 verse frambozen toe en mengen we deze. Daarna kan je de shaker vullen met 30 ml witte chocolade likeur en 30 ml gin. Pers vervolgens 10 ml limoensap uit en voeg 20 ml vloeibare slagroom toe. Vul de shaker met ijs en dan kan je: Shakennnnnn! 

Wanneer de shaker koud genoeg aanvoelt, ben je klaar! Je kunt het drankje gieten in een mooi martiniglas en deze garneren met wat framboosjes. Wil je de cocktail wat meer op fleuren kun je ook nog een tuf slagroom erop spuiten. Yum! 

Beeld: Pinterest

Must reads 👀