Lifestyle

Dagje slopen met je vriendinnen? Hier vind je de tofste Rage Rooms

Soms zit alles je zo hoog dat je de boel het liefst kort en klein slaat. Helaas kan dat niet altijd, want op zich zou je je huis wel gewoon heel willen houden. Super handig dus dat er in Nederland nu in verschillende plaatsen zogenaamde Rage Rooms zijn, waar je alles aan gort mag slaan. We hebben ze voor je opgezocht en op een rijtje gezet. Slopen maar!

De leukste Rage Rooms in Nederland

1. Rage Room FUN – Den Haag (Amsterdam en Utrecht verwacht in mei)

Deze Rage Room heeft als motto: ‘alles moet kapot’. Nou, komt dat even goed uit. Je kunt in Den Haag lekker je gang gaan en over een tijdje ook in Amsterdam en Utrecht. Daarna nog even de stad in en je hebt gegarandeerd een leuk uitje.

Adres: Neherkade 1, 2521 VA, in Den Haag

2. Dagje uit Breda – Breda

Ook in Breda kun je heerlijke dagjes uit plannen én je agressie kwijt tijdens een potje ‘dingen kapot slaan’. In deze Rage Room kun je lekker smashen met je vriendinnen en weer helemaal zen naar buiten stappen. De overgebleven spullen van je ex met alle liefde weggooien? Ook dát kan hier.

Adres: Oude vest 2-4, 4811 HT, in Breda

Lees ook
Dit zijn de beste tips voor een geslaagde vakantie met je vriendinnen

3. Rage Room Wreck It – Gent en Wingene (wel in België, maar nog steeds leuk)

We konden het niet laten om ook deze twee toplocaties mee te nemen in ons lijstje, want niet alleen in Nederland zijn leuke Rage Rooms te vinden. In België, in Gent en Wingene. Je kunt er hier natuurlijk een heel weekendje weg van maken waarin je ook heerlijk gewoon kunt genieten in Gent, bijvoorbeeld. Tussendoor even wat dingen kapot slaan en je weekend is geslaagd.

Adres Wingene: Verrekijker 10, 8750, in Wingene

Adres Gent: Brugsesteenweg 349b, 9030, in Gent

Beeld: pinterest