Astrologie

Deze puppy past het beste bij jou volgens je sterrenbeeld

Redactie
sterrenbeeld-puppy

Jij wilt zo graag een lief hondje in huis nemen, maar welke? Er zijn zoveel rassen en eigenlijk vind jij ze allemaal wel leuk. Je sterrenbeeld vertelt je welke puppy er het beste bij jou past!

Welke puppy past bij jou volgens je sterrenbeeld?

Je sterrenbeeld vertelt meer over je dan je misschien op het eerste oog denkt. Ze kunnen je helpen bij beslissingen maken, maar helpen je ook bij een knoop doorhakken voor een grote keuze. Bijvoorbeeld het adopteren van een puppy.  Dus voor iedereen die twijfelt over de ras van zijn of haar nieuwe pup: deze puppy past het beste bij je volgens je sterrenbeeld.

Ram (21 maart – 19 april) – Australian Shepherd

Jij bent altijd super energiek en mensen kunnen altijd op je bouwen. Daarom kun je wel een hond gebruiken die graag net als jij houdt van een rondje hardlopen, maar die ook naar je toekomt als je in de problemen zit.

Stier (20 april – 20 mei) – Berner Sennen

Een Berner Sennen is net zo gemakkelijk in de omgang als jijzelf. Ga je een keer met je viervoeter naar het park? Dan heeft hij daar binnen de kortste keren nieuwe vrienden gemaakt. Okey het is waar, jij hangt het liefst ‘s avonds voor de tv, maar no worries! Want je hond doet gewoon gezellig met je mee!

Tweelingen (21 mei – 20 juni) – Chihuahua

Jij bent een echte diva en je bent ook altijd druk in de weer. Daarom is de Chihuahua jouw beste vriend. Dit hondje kan je een jasje aandoen als jullie buiten in de regen moeten lopen. Je kan hem zelfs meenemen naar kantoor, in een speciale honden tas. Cute!

Kreeft (21 juni – 22 juli) – Yorkie

Jij hebt een sterke persoonlijkheid. Jij hebt vooral een veelzijdige persoonlijkheid. Daarom ben jij opzoek naar een hondje met dezelfde eigenschappen. Wat dacht je van een Yorkie? Hij is misschien klein, maar zijn ego is groot. Hij is een perfect gezelschap, maar ze moeten wel goed opgevoed worden. Dit is toch iets voor jou?

Leeuw (23 juli – 22 augustus) – Husky

Een Leeuw staat bekend om zijn prachtige vacht. Deze hond wil dan ook graag de ster van de show zijn. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook lief en vriendelijk. Net als jij. Jij hoeft dus niet langer na te denken. Want deze hond is er speciaal voor jou!

Lees ook
Déze vier sterrenbeelden houden het meeste van snacken

Maagd (23 augustus – 22 september) – Shiba Inu

Jij bent erg slim, maar ook bescheiden. De Japanse Shiba Inu past daarom perfect bij jou. Een shiba gebruikt graag zijn verstand om een probleem op te lossen. Daar herken je jezelf vast wel in. Ze zijn echt heel slim, dus pas maar op want voor je het weet doen ze zelf de deur open.

Weegschaal (23 september – 22 oktober) – Labradoodle

Dit is een van de bekendste hondenrassen. De Labradoodle. Zij hebben een heerlijke bos met krullen. Verder zijn ze sociaal en houden van aandacht krijgen. Toch zijn ze ook een tikkie lui. Liggen in hun mand vinden ze ook heerlijk!

sterrenbeeld-puppy

Schorpioen (23 oktober – 21 november) – Duitse herder

Net als Schorpioenen zijn Duitse herders nieuwsgierige, zelfverzekerde en natuurlijke leiders. Het ras is ook een van de meest toegewijde en moedige van allemaal. Schorpioen, je kunt een beetje wantrouwend en sceptisch zijn tegenover anderen, maar je zult je altijd veilig en geliefd voelen met je trouwe viervoeter aan je zijde. Sounds like a match.

sterrenbeeld-puppy

Boogschutter (22 november – 21 december) – Golden Retriever

Deze honden zijn echte beautys. Ze zijn energiek, nieuwsgierig en soms best eigenwijs. Deze hond wil jou graag heel gelukkig maken. Jullie houden allebei van dingen ontdekken. Daarom gaan jullie ook graag samen op avontuur.

sterrenbeeld-puppy

Steenbok (22 december – 19 januari) – Franse bulldog

Jij houdt van mensen waarop je kan bouwen. De Franse bulldog zal er altijd voor je zijn en ze zijn een goed gezelschap. Ze zijn een beetje ondeugend, maar ze houden ook van spelen. Alles wat jij zoekt in een hond dus!

sterrenbeeld-puppy

Lees ook
De reden waarom jij niet reageert op WhatsApp volgens je sterrenbeeld

Waterman (20 januari – 18 februari) – Chow Chow

Jij bent erg zelfstandig en origineel. Soms verlang je naar wat tijd alleen. Daarom is de Chow Chow iets voor jou. Dit hondje houdt van gezelligheid, maar zal zich ook regelmatig even terugtrekken om niet gestoord te worden. Twins!

sterrenbeeld-puppy

Vissen (19 februari – 20 maart) – Cavalier

Jij bent druk bezig met het regelen van de zaken van andere. Denk ook eens aan jezelf en aan je lieve Cavalier natuurlijk. Dit hondje houdt namelijk van aandacht. Deze hond is lief en houdt ervan om dicht bij jou te zijn. Te lief!

sterrenbeeld-puppy

Beeld: Pinterest