Food

De Pumpkin Spice Latte is terug bij Starbucks

pumpkin-spice-latte

De zomer is alweer bijna voorbij en we gaan de tijd van vallende blaadjes weer in. Misschien heb je daar wel helemaal geen zin in, maar gelukkig hebben we ook goed nieuws. Want de Pumpkin Spice Latte is weer te koop! Deze klassieker is terug bij Starbucks en klaar om jouw koude handjes op te warmen. Genieten!

Pumpkin Spice Latte

In tijden van somber weer is er één ding dat ons op kan vrolijken, namelijk ons favoriete herfstdrankje bij Starbucks. De Pumpkin Spice Latte is een echte klassieker. Het drankje is een combinatie van de Starbucks espresso, pompoentaart saus, gestoomde melk en een grote toef slagroom. De toevoeging van verschillende kruiden (pompoentaart kruiden, kaneel, kruidnagel én noodmuskaat) zorgen voor een engeltje die over je tong piest. Starbucks kondigt de terugkeer van de delicatesse aan op hun Instagram met de caption: “PUMPKIN SPICE SEASON IS HERE!!!”

View post on Instagram
 

Cold Brew en Frappuccino

Heb jij een voorkeur voor ijskoffie. Luister dan goed! Dit jaar kan jij namelijk kiezen voor een ijskoffie-variant van de PSL: De Pumpkin Cream Cold Brew. Starbucks maakt deze Cold Brew volledig met de hand in kleine batches. Gemalen koffie wordt langzaam geweekt in koel water zonder enige warmte te raken wat resulteert in een zachte maar rijke smaak. Vervolgens wordt de ijskoffie nog lekkerder gemaakt door de toevoeging van een vleugje vanille en pumpkin cream foam. De foam creëert het mooie lichtere laagje op jouw ijskoffie en wordt gemaakt door het opschuimen van vanilleroom gemengd met pumpkin spice siroop. Ten slotte wordt je drankje bestrooid met pumpkin spice blend. De combinatie van kruiden die ook op de latte worden geserveerd. De laatste stap van het proces is genieten van de heerlijke smaaksensaties. Warm of koud, we want them all!