Food

Recept! Zo maak je een heerlijke Pumpkin Spice Espresso Martini

pumpkin-spice-espresso-martini

Het Pumpkin Spice seizoen mag dan wel over zijn, maar wij zijn er nog lang niet klaar mee! Maak deze Pumpkin Spice Espresso Martini en geniet tot na de feestdagen nog van deze overheerlijke cocktail.

Pumpkin Spice Espresso Martini

We hebben al talloze Pumpkin Spice recepten langs zien komen en niet alleen wij, maar jullie zijn er ook dol op! Vandaar dat we vandaag wéér met een recept komen voor een overheerlijke cocktail. Ondanks dat het bij de Starbucks nu officieel kerst is, houden wij ons nog even vast aan het herfstseizoen.

De Espresso Martini is het afgelopen jaar enorm in populariteit gestegen en alles met Pumpkin Spice is altijd al een publiekstrekker geweest. Combineer deze twee geweldige smaken en je krijgt de beste najaar-cocktail ooit!

Lees ook:
Dit zijn 10 lekkere herfstcocktails die je een keer geprobeerd moet hebben

Het recept

Deze ingrediënten heb je nodig om deze overheerlijke Pumpkin Spice Espresso Martini te maken:

  • 30 ml Kahlúa
  • 30 ml wodka
  • 30 ml shots espresso
  • 15 ml theelepel Pumpkin Spice siroop
  • ijsblokjes
  • 3 koffieboontjes als versiering

Het bereiden van een cocktail kan niet makkelijker zijn dan deze. Wij vertellen je hoe dit moet. Schenk alle bovenstaande ingrediënten in een shaker en shaken maar! Giet de inhoud van de shaker (zonder ijs!) over in jouw favoriete Martini-glas, leg drie koffieboontjes bovenop het schuim als versiering en je bent klaar. Super easy toch?

Drink je geen alcohol of ben je alvast aan het oefenen voor Dry January, dan hebben wij ook nog een alcoholvrije optie voor je. Volg het recept van Olivia Noceda en de mocktail is nét zo lekker als het origineel!

View post on Instagram
 
Beeld: pinterest