Astrologie

Zo kun je volgens experts het beste profiteren van een volle maan

profiteer-volle-maan

Mensen zijn al eeuwenlang geïnteresseerd in de stand van de maan en hoe dit invloed heeft op ons dagelijks leven. De volle maan zit er ook weer aan te komen op 9 oktober en wij leggen je uit hoe je hiervan kan profiteren!

Maancyclus

Volgens astroloog Kelly Ward moeten wij leren leven in harmonie met de maancyclus. Het moment dat wij ons meebewegen met het ritme van de maan, kunnen wij ons leven verbeteren legt Kelly uit. Zo niet dan, “zwemmen wij tegen de richting in” en geeft dit obstakels in je dagelijks leven. Voel jij ook de effecten van de maan en ben je benieuwd hoe je hier een voordeel uit kan halen? Wij leggen het uit!

Profiteer van de volle maan

De dagen rondom en tijdens de volle maan is hét moment om oude energie los te laten en ruimte te maken voor nieuwe uitdagingen. Zo creëer je kansen voor jezelf die een goede invloed kunnen hebben op jouw toekomst. Je moet het zo zien: de maan is een brug tussen het verleden en de toekomst. Bij volle maan krijg je dus de kans om uit je verleden te stappen en deze goed af te sluiten voordat je een betere toekomst activeert.

Tijdens 9 oktober, de dag van de volle maan, kan het zijn dat je je emotioneel en overwhelmed voelt vertelt astroloog Ward. Deze tijd is voor bezinning en het afstoten van dingen en/of mensen die jou tegenhouden van je doelen! Laat dus niemand in de weg staan tussen jou en je dromen!

Activiteiten

Maar wat moet je doen om te kunnen profiteren van deze maankrachten? Het beste om de energie van de volle maan tot je te nemen is door te zwemmen. Woon je dicht bij een zwembad of de zee? Dan is dé uitgelezen kans om op de dag van de volle maan je lichaam te relaxen in het water. Al heb je de mogelijkheid om ín het maanlicht te zwemmen, zou dit nóg beter voor je zijn! Het is een verfrissend en rustgevend ritueel, zo kan je helemaal rechargen! 

Klinkt misschien wat zweverig, maar wie niet waagt, wie niet wint, toch?! Ook zijn deze dagen een heel goed moment om je huis op te ruimen. Clean home, clear mind! Zo schuif je de oude, slechte energieën van je af en maak je letterlijk en figuurlijk ruimte voor nieuwe dingen in je leven!

Beeld: Pinterest