News

Dit is wat er met de proeven gebeurt na Expeditie Robinson

expeditie-robinson

In het programma Expeditie Robinson worden kijkers elk jaar weer verrast met proeven die nog groter en spectaculairder zijn dan voorgaande jaren, maar wat gebeurt er dan met de proeven van het voorgaande seizoen? En wat gebeurt er met de proeven nadat Expeditie Robinson voorbij is? Nou, die blijken goed terecht te komen!

Expeditie Robinson

In een video op het Instagram-account van Expeditie Robinson zien we dat presentatrice Nicolette Kluijver een bezoekje brengt aan een man die een hondenasiel heeft op het eiland. Deze man heeft maar liefst 140 honden in huis genomen, waardoor hij zelf noodgedwongen op een matrasje tussen de viervoeters slaapt. Een mooi gebaar, maar hierdoor leeft hij zelf niet in de beste omstandigheden. Hij legt uit dat hij donaties altijd goed kan gebruiken in welke vorm dan ook.

Wat gebeurt er met de proeven?

Zoals we in de afleveringen zien, krijgen de deelnemers in het programma weinig schaduw en zijn ze bijna continu in de open zon te vinden. Zo ook de honden. Cameravrouw Lukje kwam met een enorm goede oplossing wat ook nog eens een goed doel heeft. De spellen uit de proeven kunnen namelijk op het terrein van de man goed van pas komen om de honden wat toestellen te geven om te spelen. Daarnaast zullen deze toestellen zorgen voor wat schaduw. Aan het einde van de video zien we dat de spellen enorm in de smaak vallen bij de gelukkige viervoeters. Zij lopen al kwispelend op en af de houten planken en bruggen. Niet alleen de honden zijn dankbaar met de spullen, ook de man kan zijn geluk niet op.

View post on Instagram
 

Beeld: RTL