Celebs

What?! Doet prinses Amalia mee aan The Masked Singer?

Eerder deze maand zagen we bij onze noorderburen dat een lid van het Koninklijk Huis meedeed aan het populaire programma The Masked Singer. Gerard Joling vermoedt dat onze eigen prinses Amalia verstopt zit in een van de pakken.

Noorse prinses

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is alweer in volle gang. De juryleden en het publiek zijn erg aan het speculeren over de deelnemers in de prachtige pakken. Afgelopen maand hebben we kunnen zien hoe er in de Noorse editie van de show een royal onder een van de kostuums vandaan kwam. De dochter van Noorse prinses Märtha Louise, Maud Angelica Behn, verraste iedereen met haar geweldige stem. De kijkers vroegen zich af of dit misschien in Nederland ook royals mee zullen doen aan het programma. Shownieuws vroeg daarom aan jurylid Gerard Joling hoe dit zit en hij had wel een paar vermoedens!

Lees ook:
Fans opgelet! The Masked Singer is terug en komt binnenkort alweer op tv

Prinses Amalia in The Masked Singer

Aan het vaste jurylid Gerard Joling is de vraag gesteld of dit ook mogelijk zou zijn in onze Nederlandse editie. Joling mag natuurlijk niks verklappen, maar hij laat duidelijke hints vallen! “Maxima zie ik niet gebeuren, maar misschien prinses Eloise of een van de prinsen van Margriet, die zijn heel sportief. Er zit best wel wat muziek in onze koninklijke familie”, vertelt Gerard op mysterieuze wijze. Spannend!

Hier hielt het gesprek niet op, de naam van prinses Amalia viel namelijk ook. “Zij zingt wel goed. Of ze meedoet? Ik kan er niets over zeggen”, gaat het vaste jurylid van The Masked Singer verder. Hij mag wel al één hint meegeven aan het publiek. “We hebben wel een kroontje op deze show, dat kan ik je wel vertellen!” Wij zijn benieuwd!

Beeld: instagram @koninklijkhuis