Films & Series

OMG! Er zijn twee nieuwe mannen in het Prince Charming huis

Danique
prince-charming-nieuwe-mannen

Diego is druk bezig met het zoeken naar de prins op het witte paard in het programma Prince Charming. Elke week gaan er mannen naar huis, betekent dit dat er dan ruimte wordt gemaakt voor iemand anders? Dit zijn de twee nieuwe mannen in het Prince Charming huis!

Prince Charming

Dit seizoen draait het natuurlijk allemaal om prince Diego! Twaalf mannen begonnen aan dit avontuur om het hart van Diego González-Clark te veroveren. De knapperd heeft een leuke baan en een prachtig kindje, het enige wat hij nog nodig heeft is een lieve man in zijn leven! Dit is dan ook precies de reden dat Diego besloot om mee te doen. “De laatste tijd stond mijn leven op z’n kop en leek alles onzeker. Juist daarom heb ik besloten dit avontuur aan te gaan en hoop ik iemand te vinden met wie ik een toekomst kan opbouwen. Ik ben er klaar voor!” vertelde de prins in een interview met Videoland.

Zoektocht naar de liefde

De zoektocht naar de liefde is inmiddels in volle gang en we hebben al een aantal afleveringen gezien. De mannen zijn voorgesteld, er zijn speeddates georganiseerd en we hebben al veel emoties kunnen voelen.

Aan het einde van aflevering twee staat Diego voor een lastige keuze, hij moet twee mensen naar huis sturen! Ondanks dat de twee mannen niet tijdens het programma de liefde hebben gevonden, zijn ze niet met lege handen naar huis gegaan. Ze zijn namelijk met elkaar gaan daten! Ahw, cute! 

Lees ook:
Leroy over Prince Charming avontuur: ‘Diego zal hier niet de ware vinden’

Nieuwe mannen

In de derde aflevering staat de prince wéér voor een lastige keuze. Er gaan drie mannen naar huis, maar als het met zo’n rap tempo door blijft gaan, is het programma binnen no-time voorbij! Dus daar hebben de programma makers iets leuks op bedacht! De lege bedden worden gevuld door twee nieuwe mannen. Jeremy en Virgil betreden de villa en maken dus net zoveel kans als de anderen!

We kunnen uit de eerste beelden alvast stellen dat deze nieuwe gezichten heel wat drama met zich mee brengen. “Welkom in ónze villa”, hoor je een van de mannen zeggen. “Hebben jullie het leuk met elkaar, of doen jullie alsof?”, reageert Jeremy. Dat beloofd veel goeds!

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

 

Beeld: videoland