News

Break-up: dit Prince Charming-koppel is uit elkaar

prince charming koppel

In het tweede seizoen van Prince Charming zagen we dat de 29-jarige Chris op zoek ging naar zijn ware liefde. Hij ging er aan het eind vandoor met de 28-jarige Jakop. Zij waren niet het enige koppel na dit seizoen, want ook twee andere mannen hadden de liefde bij elkaar gevonden. Maar vandaag maakte het stel bekend dat zij helaas niet meer samen zijn.

Prince Charming

Het programma Prince Charming is alweer drie seizoenen verder. Drie verschillende mannen gingen het avontuur aan op zoek naar hun ware liefde. En als je je afvraagt of je hier echt de liefde van je leven kan vinden? Dan is het antwoord ja! In het eerste seizoen zagen we dat Marvin het avontuur aanging en uiteindelijk koos voor Ferdi. De twee zijn nog steeds dolgelukkig samen, hebben een eigen huisje én gaan zelfs trouwen. Maar niet alleen de prins heeft kans om zijn liefde te vinden tijdens het programma. In het tweede seizoen zagen we dat de mannen het onderling ook erg gezellig met elkaar hadden en dan hebben we het vooral over Julien Kooij en Marcel Corne. Zij hadden zich aangemeld voor Prince Charming, maar werden uiteindelijk verliefd op elkaar. Het Prince Charming-koppel was dolgelukkig samen, maar hebben nu helaas op Instagram laten weten dat ze een punt achter de relatie hebben gezet.

Uit elkaar

Het Prince Charming-koppel heeft de breuk via Instagram bekendgemaakt. In zijn Stories schrijft Julien: “De allerliefste. Helaas laten we elkaar los. Dat is heel verdrietig, maar je moet eerlijk naar elkaar zijn, hoeveel pijn dat ook doet en hoeveel je ook nog steeds om iemand geeft en deze liefde verandert in vorm.”

Lees ook: 
Oh no: Love Island-Fé en Lennert zetten punt achter hun relatie

‘Dit is nu voorbij’

Ook Marcel laat een berichtje achter op Instagram. “Ik heb goed moeten nadenken of ik dit volgende wel wilde delen, maar vond het toch gepast omdat vele van jullie mij kennen van Prince Charming. Deze show had mij de liefde gebracht, maar dit is nu voorbij. Verdriet overheerst op dit moment, maar voel me ook heel dankbaar voor de vele lieve vrienden en familie om me heen. Afscheid nemen doet pijn. We, die lange en ik, geven nog veel om elkaar, alleen beide op een andere manier, daar moet ik mee leven. Voor nu neem ik knuffelen met Pepper als medicijn en dat werkt goed”, aldus Marcel. Het koppel is ongeveer anderhalf jaar samen geweest, maar hebben uiteindelijk toch de beslissing genomen om elkaar los te laten.

Beeld: Prince Charming