News

Dit gaat er gebeuren met het prijzengeld van Love Island

love island prijzengeld

De winnaars van het populaire programma Love Island hebben een flink bedrag gewonnen. Het gaat hier om € 25.000, maar wat gaat dit koppel doen met het prijzengeld?

Love Island

In het programma Love Island gaan er singles op zoek naar de liefde op een eiland. Dit doen ze met behulp van verschillende opdrachten. De kijkers mogen mee bepalen wie eruit gaan en wie er blijven. Uiteindelijk mogen de kijkers ook bepalen wie dit programma gaat winnen. En wie er dus uiteindelijk dat enorme geldbedrag wint. Er komt veel drama in het programma voor en er worden veel lastige keuzes gemaakt, maar uiteindelijk is er een winnend koppel uitgekomen.

Spannende finale-aflevering

De finale-aflevering is afgelopen weekend uitgezonden. En wat een spannend was dat! Het ging tussen deze drie koppels Garbi en Junar, Nycole en Jonna en Kimmy en Kengi. Gabri en Junar waren pas een koppel sinds Casa Amor, terwijl Kimmy en Kengi al vanaf het begin een fling hadden. Uiteindelijk hebben de kijkers bepaald wie het winnende koppel is. En tromgeroffel… het zijn niemand minder dan Kimmy en Kengi. Nu hebben deze twee tortelduifjes niet alleen de liefde gevonden. Nee, want ze hebben ook een flink geldbedrag gewonnen. Maar wat gaan ze met dit prijzengeld doen?

Kimmy en Kengi

Het winnende koppel is helemaal blij met de winst van dit populaire programma. Maar wat gaan ze nu doen met dit flinke bedrag aan prijzengeld? Ze vertellen in een Instagram-post van het Love Island-account dat ze een reisje naar Mexico op de planning gaan zetten. Ook vertellen Kimmy en Kengi dat ze twee grote dierenliefhebbers zijn en dat ze graag de diertjes willen helpen. Presentatrice Holly raadt het tweetal vervolgens aan om deze twee dingen misschien met elkaar te combineren. Dieren helpen in Mexico? Dat zien Kimmy en Kengi héél erg zitten.

View post on Instagram
 

Wij vinden het in ieder geval supertof dat dit koppel hun prijzengeld onder andere besteed aan een goed doel en dat vinden de kijkers ook. Dit favoriete koppel krijgen veel lieve berichtjes onder de Instagram post. Zo schrijven koppels dat er eindelijk een koppel is die het niet per se voor het geld zelf doen, iets wat bij kijkers behoorlijk goed in de smaak valt. Enne, wij wensen Kimmy en Kengi nog heel veel gelukkige jaren samen.

Beeld: Instagram: @loveislandnl