News

Voor deze prijs overnacht jij in de ‘tantra’-B&B van Walter

prijs-overnacht-tantra-walter

Als jij een trouwe kijker bent van 'B&B Vol Liefde' dan kan je vast wel beamen dat er heel wat bijzondere types bijzitten dit jaar. Vooral gastheer Walter wordt veel besproken op internet. Met de billenbloot op de eerste date tot aan sensueel tantra dansen. Maar deze B&B eigenaar heeft het wel goed voor elkaar daar op dat prachtige land in Frankrijk. Én jij kan daar ook logeren.

B&B vol liefde

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is in volle gang. Heel het internet is onder de indruk van de levenswijze van de vrije Walter. Deze gastheer heeft zijn leven in Nederland achtergelaten voor een prachtig landgoed in Frankrijk. Ondanks dat hij hier alles heeft waar hij van kan dromen, mist hij toch nog een dansmaatje. Hij is op zoek naar een dame die zijn gevoel voor spiritualiteit deelt en open staat om samen tantrisch te dansen. Dit is een zwoele dans, waar de connectie tussen de man en vrouw centraal staat. Je kan je voorstellen dat dit nu al onvergetelijke beelden heeft opgeleverd. Maar wat zou het ‘gewone’ volk moeten betalen om met deze B&B-eigenaar te schuifelen? Voor déze prijs mag jij een nachtje slapen bij tantra Walter.

View post on Instagram
 

Overnachten in Le Domain Verte

De ‘B&B Vol Liefde’-ster heeft maar liefst 85.000 m² op zijn naam staan. Op dit enorme stuk land vind je verschillende accommodaties om in te verblijven. De prijs wat je betaald voor een nachtje bij tantra Walter verschilt nogal. Hij verhuurt hier kampeerplekken voor ongeveer € 30,- per nacht. “Je kampeert op buitengewoon ruime plekken, met wijds uitzicht, rust en ruimte. Je wordt zo al snel één met de natuur en geniet zo van de rust en de verstilling”, vertelt Walter op zijn website. Kom met je tent, caravan, busje of camper, jij bepaald het zelf!

Naar de camping, heeft hij ook nog huisjes om in te verblijven. In het hoogseizoen leg je € 130,- neer voor een nacht met twee personen. En in het laagseizoen mag je voor twintig euro minder verblijven. Niet goedkoop, maar je krijgt er wel heel wat voor terug. Vier slaapkamers, twee toiletten en een nette badkamer. Als je dit toch te prijzig vindt, kan je ook overnachten in een yurt voor € 80,- per nacht.

We hoeven de fans van het programma niet meer te vertellen op wat voor prachtige plek Walter met zijn ladies verblijft. Maar voor iedereen die het nog niet heeft gezien, neemt de gastheer jullie zelf mee op ontdekkingsreis over zijn terrein.

Watch on YouTube

Beeld: RTL