Beauty

Press-on nails is de nieuwste trend en gaat viral op TikTok

press-on nails

Wie is er nou niet dol op mooie nagels? De zomer komt eraan, dus we kunnen weer helemaal los gaan met felle kleurtjes en opvallende printjes. Maar heb jij ook snel dat je nagels snel afbreken? TikTok heeft daar een oplossing voor gevonden, want press-on nails zijn de nieuwste trend op dit moment.

Nageltrends

We hebben al ontzettend veel nieuwe nageltrends gezien de afgelopen tijd.

Het is inmiddels alweer zomer en we hebben dan ook al ontzet. Zo is de satin slip manicure de chique nageltrend die we deze zomer overal gaan zien en coquette-nagels zien we ook veel voorbij komen op TikTok. Deze trends ontstaan in de meeste gevallen door celebrities, maar ook social media zorgt vaak voor nieuwe trends. Zo gaan op dit moment press-on nails helemaal viral op TikTok. Met dit product kan je namelijk de mooiste designs op je nagels plakken, zonder dat je er uren voor hoeft te zitten.

Press-on nails

De press-on nails waren al enige tijd enorm populair in Amerika en sinds kort dus ook in ons kikkerlandje. Hoewel wij nog vaak naar de nagelstudio gaan om onze nagels te laten doen is het daar al de normaalste zaak van de wereld om een setje nagels op te plakken. En hierdoor kan je ook helemaal zelf bepalen welk design je op je nagels wil hebben. Als je press-on nails op internet opzoekt, kom je de mooiste nailart-designs tegen. En het beste moet nog komen, want deze nagels beschadigen ook je eigen nagels niet.

Lees ook:
Trend-alert: satin slip nails ga je overal zien deze zomer

Er zijn in Nederland al verschillende bedrijven die deze press-on nails maken. Zo laat het bedrijf Nails Pressed By V op Instagram en TikTok zien dat je bij hun nagels in oneindig veel kleuren kunt bestellen. Wil jij een nailairt-design die je op internet bent tegengekomen? Geen probleem! Je kunt zelfs de glazed-donut nagels van Hailey Bieber bij dit merk bestellen. Hoe leuk is dat?! Ga jij deze nageltrend ook uitproberen?

View post on TikTok

View post on TikTok

Beeld: Pinterest