News

Natural beauty: Pommeline neemt afscheid van haar lipfillers

Pommelien-lipfillers

Het was geen geheim dat Pommeline van Temptation Island het een en ander aan zichzelf heeft laten doen, maar nu heeft ze ervoor gekozen om hier verandering in te brengen. Ze zorgt namelijk dat ze een more natural look krijgt en dit doet ze door onder andere haar lippen te laten oplossen. Wat een verandering!

Pommeline

Wie kent haar niet? Pommeline, die niet één, maar twee keer deelnam aan het populaire programma Temptation Island. De eerste keer was ze de verleidster, en de tweede keer ging ze de uitdaging aan met haar ex-lover Fabrizio. Maar die tijden zijn nu verleden tijd, en er is nog meer waar ze afscheid van neemt. Pommeline deelt op Instagram dat ze afscheid neemt van haar duckface. En wow, het resultaat is verbluffend!

Lipfillers oplossen

Pommeline heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze wat cosmetische aanpassingen heeft laten doen. Zo heeft ze bijvoorbeeld haar neus laten aanpassen, omdat ze het effect mooi vond op een telefoonfilter. Ook heeft ze, niet geheel onbekend, haar lippen flink opgevuld voor een opvallende ‘duckface’. Maar nu heeft ze een beslissing genomen: ze wil een meer natuurlijke uitstraling. Vooral haar lippen waren aan vernieuwing toe.

Pommeline heeft ervoor gekozen om ze op te laten lossen en opnieuw te laten behandelen. Ze onderging ook een complete behandeling van drie sessies bij een kliniek, met onder andere BTX, tempelvuller & kinvuller, traangootvuller, HIFU-behandeling voor een V-vorm, en natuurlijk liet ze haar lippen oplossen en weer opnieuw bijvullen. Deze nieuwe look is niet alleen neutraler, maar haar lippen stelen echt de show.

Ze heeft dit proces gedeeld op Instagram, waarbij ze uitlegt: “Door de jaren heen is mijn lipfiller, gedaan door andere artsen, omhoog gekropen, waardoor mijn lip te prominent omhoog zat. Ik heb ervoor gekozen om ze op te lossen voor een meer natuurlijke uitstraling.” Na de behandeling heeft ze ook aangegeven dat het even pijnlijk was, maar het resultaat is nu helemaal naar wens. “Keep you up to date.” En dat heeft ze zeker gedaan, want ze deelde een before en after foto om het resultaat te laten zien.

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @pommelinetilliere