Films & Series

OMG! Onverwachte plottwist bij eerste aflevering van De Bachelorette

plottwist-bachelorette

De eerste twee afleveringen van De Bachelorette zijn vandaag op Videoland gelanceerd. Met de hulp van presentatrice Monica Geuze gaat Sylvia Geersen op zoek naar haar droomman. Deze zoektocht gaat hard van start en de kijkers zijn verrast door deze plottwist in De Bachelorette.

Spoiler-alert!

De rode loper

Het liefdesavontuur is nu dan écht begonnen voor Sylvia Geersen. De eerste twee afleveringen van De Bachelorette staan online en deze plottwist houdt de kijker op het puntje van zijn stoel. Maar laten we beginnen bij het begin. En dat is op de rode loper. Als bachelorette mag Sylvia in de eerste aflevering alle 17 single mannen ontmoeten. Ze is nerveus, vindt het spannend, maar heeft er ook wel heel veel zin in.

De eerste man die aan komt lopen, is Joris. Hij is kapitein op een cruiseschip en maakt direct al veel indruk op de bachelorette. Daarna volgt ook Giancarlo, een oude bekende van Sylvia, want zij hebben elkaar al eens digitaal ontmoet. Maar degene die wel het meest opvalt, is Malcolm. Hij draagt een Engelstalig gedicht voor terwijl hij de rode loper bewandeld.

View post on Instagram
 

Eerste rozen

In de eerste aflevering worden er wél al rozen uitgedeeld, maar nog geen mannen naar huis gestuurd. Aan het einde van dag 1 mag Sylvia de witte ‘First Impression-roos’ weggegeven. Als je deze in handen krijgt, mag je als eerste op de één-op-één date met de bachelorette. Die wordt overhandigd aan kapitein Joris. Ook Giancarlo ontvangt een roos, deze krijgt hij omdat zijn levensmotto de meeste indruk heeft achtergelaten op het model. “Hakuna Matata”, simpel, maar wel effectief!

Lees ook:
OMG! Heeft Sylvia Geersen het einde van De Bachelorette verklapt?

Plottwist

Dag twee is aangebroken en so far so good. Er wordt volop gedate, eerst in een groepsverband en daarna individueel met Joris. Sylvia gaat met al haar mannen naar het klimbos. Daarna gaat ze nog met de kapitein paragliden. Ook wordt er nog even nagekletst en gefeest bij de cocktailparty in de villa. Er wordt hier flink gestreden om de aandacht van de bachelorette. Otman en Malcolm botsen flink en het is wel duidelijk dat sommigen alles in de strijd gooien om het hart van Sylvia te veroveren. Maar is dat hen ook gelukt?

Als laatste zien we de eerste rozenceremonie. Er moet dus een man naar huis! In een vooruit blik heeft Sylvia gezegd dat ze dit ‘erg pittig vond om te doen’, maar toch moeten er keuzes gemaakt worden. Normaal gesproken vertrekt er één man uit de villa tijdens de rozenceremonie, maar in dit seizoen van De Bachelorette stond er een plottwist te wachten voor de kijkers. Joris en Giancarlo kregen als eerste een roos en mochten dus blijven. Maar hierna zijn er wel vier (!) heren naar huis gestuurd! Stan, Otman, Donny en Maarten hebben Sylvia dus niet genoeg kunnen imponeren. Oei!

View post on Instagram
 
Beeld: videoland

Must reads 👀