Lifestyle

Action verkoopt nu een pizza steenoven voor een spotprijsje

pizza-steenoven-action

Een lekker pizzaatje bestellen is altijd een goed idee, maar het is nog veel leuker om zelf aan de slag te gaan! Maak thuis een échte Italiaanse pizza met deze pizza steenoven van Action.

Pizza steenoven Action

Zeg maar bye-bye tegen die simpele diepvriespizza’s en de overpriced pizza’s van de pizzeria! Met deze pizza steenoven van Action breng je Little Italy naar je eigen huis! Dit is een echt pareltje en je hebt er niet veel voor nodig. Om deze steenoven aan het werk te zetten, heb je een barbecue nodig. Het maakt niet zoveel uit wat voor soort, want dit formaatje past op de meeste barbecues en werkt zowel op houtskool als gas! Deze draagbare pizza steenoven kan je gemakkelijk meenemen naar vrienden of familie om indruk te maken met jouw pizza-skills!

Lees ook:
Action verkoopt nu een opblaasbare bubbelbad voor een spotprijsje

Binnen een paar minuten is jouw homemade pizza, lekker knapperig en ready to eat! Door de pizzasteen krijgt jouw pizza een authentieke Italiaanse smaak, die je nu dus ook gewoon in Nederland kan proeven! Voor €60,- breng jij Italië naar je eigen achtertuin en kan je genieten van niet alleen overheerlijke pizza’s, maar ook van vis, vlees en groenten dat je erin kan bereiden. Je kan de steenoven alleen online bestellen, dus rennen naar de dichtstbijzijnde winkel heeft geen zin 😉

Beeld: Action