News

Pip Pellens maakt het geslacht van eerste kindje bekend

pip pellens eerste kindje

Actrice Pip Pellens en haar vriend Pim Wessels maakten een tijdje geleden op Instagram leuk nieuws bekend. Ze zijn namelijk in verwachting van hun eerste kindje. In een interview met Kek Mama maakt Pip het geslacht van haar eerste kindje bekend.

Pip Pellens & Pim Wessels

Op Instagram maakten Pip Pellens en Pim Wessels een tijdje terug bekend dat zij in verwachting zijn van hun eerste kindje. Zij deelden een schattige video, waarin Pim zijn vriendin een kusje geeft. “Ohja, we zijn ook al een tijd bezig met een nieuw projectje”, schrijft Pip bij het filmpje. “Over een paar maanden zijn we niet meer met z’n 2tjes.”

View post on Instagram
 

Geslacht eerste kindje

Inmiddels is Pip alweer 30 weken zwanger en zijn we allemaal erg benieuwd of het een jongen of meisje zal worden. In een interview met Kek Mama vertelt ze hier meer over. “We voelden allebei dat het een meisje zou worden en dat gevoel bleek te kloppen”, aldus Pip. Maar het stel vond het wel lang duren, voordat ze wisten wat het geslacht van hun kindje zou worden. “Achteraf gezien had ik wel een pretecho gewild. Ik vond het nu wel heel lang wachten tot we het wisten”, laat Pip weten.

Het acteurskoppel is erg blij dat ze een meisje krijgen. “Een jongetje was net zo welkom geweest”, zegt Pip. “Maar wanneer je het geslacht weet, kun je toch nog beter een voorstelling maken en samen fantaseren over hoe het gaat zijn. Ik hoop dat ze net zo cute is als Pim. En net zo slim.” Ook laat de actrice weten dat het goed met haar gaat. “Misschien heb ik geluk of zijn het de genen, maar ik zit in een prima periode. Ik heb vooral honger, héél veel honger. Misselijk ben ik maar twee weken geweest. Net toen ik dacht: ik hoop niet dat dit heel lang gaat duren, was het alweer voorbij.”

Lees ook:
Baby nieuws: deze EOTB-deelneemster is in verwachting

Zwangerschapsbrein

Toch valt het niet mee om een baby te dragen. “We wonen op driehoog; die trappen worden wel steeds zwaarder.” Ook heeft ze last van een zwangerschapsbrein. “Dat werkt niet mee. Op woorden komen is echt een ramp en ik vergeet hele gesprekken. Dat gevoel, alsof mijn brein me in de steek laat, vind ik wel lastig.”

Beeld: Instagram: @pippellens

Must reads 👀