Celebs

Baby nieuws: Pip Pellens is in verwachting van eerste kindje

pip pellens eerste kindje

Actrice Pip Pellens en haar vriend Pim Wessels deelden gisteren leuk nieuws op hun Instagram. De twee zijn namelijk in verwachting van hun eerste kindje.

Pip Pellens & Pim Wessels

Pip Pellens en Pim Wessels zijn al flink wat jaartjes samen. Het stel leerden elkaar kennen in 2012, toen ze samen in de musical Lover of Loser speelden. Je kan wel zeggen dat het liefde op het eerste gezicht was, want sindsdien zijn de twee onafscheidelijk van elkaar. Twee jaar geleden zijn Pip en Pim zelfs in het geheim getrouwd. Dit maakten zij toen plotseling op Instagram bekend. Enne, dit keer heeft het koppel weer een nieuwe verrassing voor ons. Pip Pellens en Pim Wessels zijn namelijk in verwachting van hun eerste kindje.

Eerste kindje

Op Instagram maken Pip en Pim bekend dat zij in verwachting zijn van hun eerste kindje. Zij delen een schattige video, waarin Pim zijn vriendin een kusje geeft. “Ohja, we zijn ook al een tijd bezig met een nieuw projectje”, schrijft Pip bij het filmpje. “Over een paar maanden zijn we niet meer met z’n 2tjes.”

View post on Instagram
 

Lees ook:
Rianne Meijer openhartig over zwangerschap: ‘Ik ben zo bang’

Reacties

Het koppel ontvangt heel veel lieve berichtjes onder de post. “Wat een leuk nieuws!!!”, schrijft collega-acteur Ruud Feltkamp. Chantal Janzen laat ook een felicitatie achter in de comments, en ook Liza Sipsen en Quinty Trustfull feliciteren de parents to be. Wij wensen Pip en Pim veel geluk samen tijdens de zwangerschap van hun eerste kindje.

Beeld: Instagram: @pippellens