Health

Last van hoofdpijn? Deze piercing kan de klachten verminderen

hoofdpijn-piercing-klachten

We hebben allemaal wel eens last van een bonkend hoofd. Dit kan enorm vervelend zijn. Je probeert van alles om er vanaf te komen, maar niets werkt. Toch hebben wij iets gevonden wat zou kunnen helpen. Deze piercing kan namelijk de klachten van je hoofdpijn verminderen.

Hoofdpijnklachten

Hoofdpijn is ontzettend vervelend en we hebben er voornamelijk last van als we te weinig slapen, te veel cafeïne drinken, gestrest zijn of als we te vaak pijnstillers nemen. Door een bonkend hoofd zit je een stuk minder lekker in je vel en doe je er alles aan om er zo snel mogelijk vanaf te komen. Grote kans dat je al van alles hebt geprobeerd om dit kwaaltje te verhelpen. Maar wat voor de één werkt, maakt voor jou misschien geen verschil. Er is nu een nieuwe methode om van hoofdpijn af te komen. Deze piercing verlicht namelijk hoofdpijnklachten.

Lees ook: 
Vaak hoofdpijn? Eet déze voedingsmiddelen dan niet meer!

Piercing

Het is misschien gek om te bedenken dat een piercing hoofdpijn kan verminderen, maar steeds meer mensen geven aan dat het echt werkt. De daith piercing verlicht namelijk hoofdpijnklachten en is te vergelijken met acupunctuur. Dit is een manier van genezen en voorkomen van kwaaltjes door minuscule naaldjes op energiepunten in de huid te drukken. De daith piercing zou precies op zo’n punt worden geplaatst en daardoor een positief effect hebben op hoofdpijnklachten.

De piercing wordt in de transcultane tragus geplaatst, het oorkraakbeen. Er is helaas nog geen bewijs of het daadwerkelijk werkt, maar je zou ervoor kunnen kiezen om het uit te proberen. Wie weet werkt het wel voor jou of niet. Als je regelmatig last hebt van hoofdpijn dan is het wel iets om te overwegen. Wie weet is dit voor jou wel het perfecte wonder middeltje. En het staat nog best leuk ook ;-).

Beeld: Pinterest