Lifestyle

Dit wil je! In Almere kun je nu picknicken met alpaca’s

picknicken-met-alpaca's

Alpaca lovers opgelet! Je kunt nu knuffelen met je favoriete fluffy vrienden en je hoeft er helemaal niet ver voor van huis. In Almere kun je nu namelijk knuffelen én picknicken met alpaca’s. Dit is wat je nog meer moet weten over dit perfecte zomeruitje. 

OMG! Je kunt nu picknicken met alpaca’s

En dat is het beste zomeruitje ooit!

Alpaca’s

Wandelen met alpaca’s is natuurlijk al mega leuk, maar wat dacht je van knuffelen én picknicken met alpaca’s? Dit perfecte uitje voor deze zomer kun je nu doen in Almere en het is ook nog eens lekker voordelig. De alpaca’s die in de wei rondlopen heten Kuzco, Yzma, Kronkie, Alita en Tipo en daar kun je rustig naast gaan liggen. Bij dit uitje krijg je namelijk een picknickkleed mee voor in het weiland.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook
Wil je hebben! Bol.com verkoopt nu levensgrote alpaca knuffels

Indoor Mountainbike

Ook krijg je lekker hapjes mee zodat je je helemaal kunt vermaken tussen je nieuwe fluffy vrienden. Denk aan vers fruit, maar ook donuts, scones en macarons. En terwijl jij lekker op een kleedje in de zon ligt, houden de alpaca’s je gezelschap. Wij zijn helemaal fan van dit te lieve uitje. Wil je ook picknicken met alpaca’s? Dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan Indoor Mountainbike in Almere. Het kost maar 14,95 per persoon.

Hier vind je meer info over picknicken met alpaca’s in Almere

Bron: Visit AlmereBeeld: iStock