Lifestyle

Lidl verkoopt handige picknick rugtas die perfect is voor de zomer

picknick rugtas

Ga je heerlijk op vakantie of ben je van plan een dagje naar het strand te gaan? Deze picknick rugtas van Lidl is perfect om mee te nemen op warme zomerse dagen. De tas is erg handig en je krijgt er ook nog eens picknick accessoires bij. Hoe leuk is dat?

Picknick rugtas Lidl

Een van de leukste dingen om te doen is picknicken. Voor picknicken heb je niet veel dingen nodig. Het enige wat je mee moet nemen is een deken en een mand vol eten. Zoek een leuk plekje uit in je favoriete park en zet je picknick maar klaar. Maar met deze handige picknick rugtas van Lidl maak je het picknicken nog een stukje makkelijker.

Je hoeft niet meer voordat je kunt vertrekken allerlei spullen bij elkaar zoeken en in tassen te proppen. In de picknick rugtas van Lidl zit namelijk alles wat je nodig hebt voor een leuke picknick. Je krijgt bij de rugtas niet alleen borden en bestek, maar de tas bevat ook een groot koelvak zodat je lekker verkoelende drankjes mee kunt nemen. Wat wil je nog meer?

Details

In de picknick rugtas van Lidl zitten vier borden, vier vorken, vier messen, vier servetten, vier wijnglazen, een peper en zoutvaatje en een afneembare flessenhouder. Het materiaal van de rugtas is gemaakt van 95% polyester en 5% PVC. Zowel het bestek als de wijnopener zijn gemaakt van roestvrij staal met kunststof grepen. Het peper en zoutvaatje zijn gemaakt van kunststof. Neem een lekker wijntje mee en je bent helemaal ready voor een heerlijke picknick.

De picknick rugtas is te koop in twee verschillende kleuren: bruin of zwart. De afmetingen van de rugzak zijn 35 x 15 x 42 centimeter. De rugzak is van het degelijke Duitse merk Esmeyer, bekend om het enorm brede assortiment huis- tuin- en keukenspullen.

Lees ook: 
Wil je hebben: Lidl verkoopt nu panterprint keukenapparatuur

Kosten

De rugtas is niet alleen mega handig om mee te nemen, maar is nu ook in de aanbieding bij Lidl. De scherpe adviesprijs is 62,99 euro, maar Lidl biedt tijdelijk een korting van 20% waardoor de picknick rugtas nu maar 49,99 euro kost. Zodra je de picknick rugtas hebt besteld, dan heb je hem binnen vijf werkdagen in huis. Klik hier en bestel de tas nu, want voor je het weet zijn ze uitverkocht.