Celebs

Zo ziet de jongen Petje Pitamientje van de Calvé Pindakaas-reclame er nu uit

petje-pitamientje

In de jaren ’80 was hij onvergetelijk op televisie. Kleine Petje Pitamientje, oftewel Laurens Bon van de Calvé Pindakaas-reclame. Hij zei toen de bekende woorden: “Mijn moeder zegt dat het goed voor me is, omdat er zoveel vitamientjes in zitten. Stom hé? Ik vind het gewoon lekker.” Herken jij de zinnen nog? Inmiddels is hij al een volwassen man. Ben je benieuwd hoe hij er nu uit ziet en hoe het nu met hem gaat? Lees en kijk dan snel verder.

Zo ziet Petje Pitamientje er nu uit als volwassen man

Herken jij hem nog?

Aan tafel bij ‘Eva Jinek’

Twee weken geleden zat Petje Pitamientje, oftewel Laurens Bon, bij Eva Jinek aan tafel en er kwamen allerlei herinneringen omhoog. Eva stelde als één van haar vragen: “Weet je het nog?” Waarop Laurens reageerde: “Ja, vooral flitsen en fragmenten en de pindakaas natuurlijk.” Voor Laurens was de reclame een intense herinnering. “Ik heb een heel leven gehad om het te realiseren en te verwerken. Het heeft veel impact op mij gehad.” Maar wat doet schattige Petje Pitamientje nu precies?

Herken jij de legendarische reclame nog? Bekijk het filmpje hieronder:

Watch on YouTube

Lees ook
Wil je zien! Zo zag Antoon er vroeger uit

De Calvé pindakaas-reclame

Tijdens de opnames was schattige Petje Pitamientje maar liefst drieënhalf jaar. Ontzettend jong nog. Laurens vond het in die tijd dan ook moeilijk om zijn tekst voor het spotje te onthouden. Ondanks dat was zijn spotje razend populair. Na deze commercial in de jaren ’80 was hij even niet meer in beeld, tot hij in 2006 in een Calvé-reclame te zien was naar aanleiding van het 25-jarig bestaan van supermarkt C1000. Momenteel is hij niet zo bezig met tv commercials maken. Laurens is nu niet alleen product developer, maar ook een trotse vader die je niet meer terug herkent.

Beeld: calvé