Love

Met deze persoon zullen vrouwen het snelst vreemdgaan

persoon-vrouwen-vreemdgaan

Je partner die vreemdgaat is voor veel koppels hun grootste nachtmerrie, toch gebeurt het vaker dan we willen. En de meeste vrouwen zoeken vaak dezelfde persoon op! Dit is de persoon met wie vrouwen het vaakst vreemdgaan.

Vreemdgaan

Voor bijna iedereen is het hun grootste angst dat hun partner vreemdgaat. Want stel je voor dat degene van wie je houdt achter jouw rug om het bed deelt met een ander. Het lijkt ons verschrikkelijk en alleen de gedachten al geeft veel mensen de kriebels. Maar helaas gebeurt het wel, en vaak genoeg ook. Zowel mannen als vrouwen gaan vreemd, dat zal geen verrassing zijn. Toch gaan mannen net wat vaker vreemd dan vrouwen. Uit een onderzoek is namelijk gebleken dat zo’n zestig procent van alle mannen wel eens een slippertje heeft gemaakt. Voor vrouwen ligt dit percentage net wat lager, op vijftig procent. Natuurlijk is dit alsnog ontzettend hoog, maar opvallend is wel dat vrouwen vaak naar een bepaald persoon neigen waarmee ze vreemdgaan!

Buurman

Een site die gericht is op vreemdgaan heeft onder 8.000 leden een enquête gehouden om erachter te komen met wie ze het snelst vreemdgaan. En wat blijkt? Vrouwen gaan het vaakst vreemd met de buurman! Jouw partner hoeft zich dus helemaal geen zorgen te maken over jouw ‘boy best friend’ of  ‘the person they told you not to worry about‘, maar moet dus kennelijk wel een oogje in het zeil houden wanneer je met de buurman staat te praten. Dit resultaat hadden we niet verwacht!

Lees ook:
Mannen met déze sterrenbeelden zullen het snelst vreemdgaan

Betrouwbaarheid

Wat je wel in je achterhoofd moet houden, is dat dit onderzoek gedaan is door een website die gericht is op vreemdgaan. De meeste leden van deze site zullen dus niet zo snel vies zijn van een keertje een scheve schaats rijden. Hoe realistisch het dus is dat de meeste vrouwen vreemdgaan met de buurman, is dus nog maar de vraag. Maar wij vinden het wel een hele bijzondere uitkomst!