Astrologie

Dít personage uit Ginny & Georgia ben jij volgens je sterrenbeeld

personage-ginny-georgia-sterrenbeeld

De populaire Netflix-serie Ginny & Georgia zit boordevol unieke personages. Elk personage heeft zijn of haar eigen karaktereigenschappen net zoals de verschillende sterrenbeelden. Op basis van je sterrenbeeld past dit personage uit Ginny & Georgia het beste jou!

Ram | 21 maart – 19 april

De Ram is een echte leider net zoals Paul Randolph. Paul moet als burgemeester beschikken over een zekere mate van zelfvertrouwen, iets wat hij regelmatig toont in de serie. Daarnaast is dit personage niet bang om zijn mening te uiten en is hij moedig. Laat dit laatste nou één van de eigenschappen van een Ram zijn. Paul neemt het in de serie namelijk op tegen de intimiderende Cynthia wat duidt op vurige passie in zijn persoonlijkheid. Paul is vastbesloten om te krijgen wat hij verlangt, wat bewijst dat hij een echte Ram is.

View post on Instagram
 

Stier | 20 april – 20 mei

Waar de Stier soms best koppig kan zijn weten we dat Cynthia Fuller dat ook is. Cynthia en haar moederkliek kwellen Georgia vanaf het moment dat ze in Wellsbury is komen wonen. In de serie zien we dat dit personage vaak egocentrisch gedrag vertoont, omdat ze geen compromissen kan sluiten en ze altijd haar eigen wil doordramt. Sorry Stier, maar dit is typisch Stiergedrag. Aan de positieve kant deinzen Stieren niet snel terug in een gevecht. Ze zijn dus niet snel bang. Dit sterrenbeeld heeft ook een zachte kant hoor, iets wat we in het tweede seizoen ook van Cynthia te zien krijgen.

View post on Instagram
 

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Het personage dat het best bij jou past is één van de hoofdrolspeelsters, namelijk Georgia Miller. We weten dat Georgia geen moeite heeft om zich aan te passen aan haar omgeving. Ze is een soort kameleon die er alles aan doet om de dag te overleven. Tweelingen is een sterrenbeeld die goed is in communiceren met anderen en is ook veelzijdig. Ze kunnen omgaan met iedereen omdat ze precies weten welke karaktereigenschappen ze juist wel of niet moeten tonen. Om onder bepaalde situaties uit te komen hebben ze geen moeite om te liegen. Zo zien we hoe Georgia haar charmante en sluwe tactieken inzet om andere mensen te bedriegen, maar dit sterrenbeeld is ook heel liefdevol hoor en beschermend net als Georgia dat is voor haar kinderen.

View post on Instagram
 

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Halverwege het eerste seizoen verschijnen Georgia’s geheime halfzus Maddie Atkins en haar zoon Caleb in Wellsbury. Maddie’s emoties zijn niet bepaald stabiel waardoor ze meerdere inzinkingen ervaart in de serie. Nu staan Kreeften niet bepaald bekend om hun inzinkingen, maar wel om hun complexe emoties en gevoeligheid. Er is niemand zo gehecht aan een fijn thuis als de Kreeft. Precies de reden dat Maddie zo boos is op Georgia omdat ze zich in de steek gelaten voelt.

View post on Instagram
 

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Wanneer we denken aan iemand die graag het middelpunt van de belangstelling wil zijn is dat het sterrenbeeld Leeuw en het personage Max Bakker, oftewel Maxine Bakker. Max is een liefhebber van alles wat met drama te maken heeft, wat betekent dat dit personage een typische Leeuw is. Ze is de hoofdrolspeler van het toneelstuk op school, de leider van haar vriendengroep MANG en het meest uitgesproken familielid van de Baker-familie. Dit sterrenbeeld is dus enorm uitgesproken, maar is ook heel beschermend naar hun dierbaren. Zo neemt Max Ginny in huis en maakt ze haar op haar allereerste dag al lid van de coolste tweedejaarsstudenten in Wellsbury.

View post on Instagram
 

Maagd | 23 augustus – 22 september

Zoals de meeste aardetekens kan de privédetective Gabriël Cordova soms bot uit de hoek komen. Dit zien we in de serie vooral terugkomen wanneer hij Ginny confronteert en haar vraagt eerlijk te zijn over het gevaarlijke verleden van haar moeder. Als privédetective is Gabriël heel toegewijd en zeer analytisch, net als een typische Maagd. Het is een harde werker die niet bang is om de waarheid boven water te krijgen. Het sterrenbeeld Maagd hecht namelijk veel waarde en eerlijkheid.

View post on Instagram
 

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

De Weegschaal zoekt naar de balans in het leven net zoals Hunter Chen. Ginny’s eerste vriendje Hunter doet er alles aan om de perfecte vriend te zijn en doet ook alles wat de middelbare school van hem verwacht. Daarnaast is Hunter een heel sociaal iemand en wordt hij door zijn charmes door veel mensen leuk gevonden. Een typische Weegschaal dus.

View post on Instagram
 

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Welk personage bij dit sterrenbeeld past, spreekt eigenlijk voor zich. Aangezien Ginny’s 16e verjaardag net na Halloween valt, is ze in november jarig en hiermee een Schorpioen. Een sterrenbeeld wat perfect overeenkomt met haar karakter. Ginny is namelijk enorm vastberaden, moedig en is graag onafhankelijk. Ze vindt het lastig om haar emoties met anderen te delen wat nogmaals bewijst dat ze de belichaming is van een Schorpioen.

View post on Instagram
 

Boogschutter | 22 november – 21 december

Het verband tussen dit sterrenbeeld en het personage Marcus Miller is ook niet heel moeilijk te constateren. In de allereerste aflevering ontdekt Ginny namelijk dat Marcus in december jarig is. Marcus is een echt vuurteken omdat hij soms wat heethoofdig kan zijn. Daarnaast is hij net als elke Boogschutter emotioneel kwetsbaar, maar durft hij hier wel eerlijk over te zijn. Boogschutters veroordelen andere mensen niet snel, omdat ze open minded en nieuwsgierig zijn.

View post on Instagram
 

Steenbok | 22 december – 19 januari

Een Steenbok is heel betrouwbaar, behulpzaam en vaak heel rustig. Eigenschappen die perfect het personage van Joe omschrijven. Joe is heel nuchter, waardoor de mensen om hem heen Joe graag om advies vragen. Daarnaast houdt Joe net zoals het sterrenbeeld Steenbok enorm van zekerheid en zoeken ze stabiliteit in hun leven. Wanneer hij Georgia wil vertellen hoe hij zich voelt kiest hij er toch voor dit niet te doen, omdat dit veel teweeg kan brengen voor zowel Georgia als hemzelf.

View post on Instagram
 

Waterman | 20 januari – 18 februari

Eerder hebben we het gehad over de burgemeester Paul Randolph, maar zoals jullie weten heeft Paul een assistent, genaamd Nick. Naast Paul’s assistent is Nick een hele goede vriend van Georgia en is hij in seizoen 1 een grote steun voor haar geweest. De Waterman is over het algemeen iemand waar je altijd op kan rekenen, maar dit sterrenbeeld kan soms ook een tikkeltje direct zijn. Maar dit bedoelen ze goed hoor, ze proberen anderen namelijk altijd te helpen.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Dít personage uit Emily in Paris ben jij volgens je sterrenbeeld

Vissen | 19 februari – 20 maart

Last but not least past bij het sterrenbeeld Vissen het personage Zion Miller. Dit is de vader van Ginny en de ex-geliefde van Georgia. In de serie zien we hoe hij zijn charmes in weet te zetten waardoor hij bijna onweerstaanbaar is. Hij is dromerig, vriendelijk en staat in contact met zijn eigen emoties net zoals het sterrenbeeld Vissen. Daarnaast beschikken Vissen over het vermogen zich aan te passen aan veranderingen, iets wat Zion met zijn nomadische levensstijl dus ook goed kan.

View post on Instagram
 

Beeld: Netflix