Astrologie

Dít is jouw perfecte ontbijt volgens je sterrenbeeld

sterrenbeeld-ontbijt

Een heerlijke smoothiebowl, pannenkoekjes of Griekse kwark, er is tegenwoordig ontzettend veel keuze. De stand van de sterren kan ons ook een handje helpen in de ochtend. Dit is namelijk jouw perfecte ontbijt volgens je sterrenbeeld.

Ram | 21 maart – 19 april

De Ram houdt ervan om nieuwe dingen uit te proberen. Een basic ontbijtje zit er voor jou dan ook zeker niet in. Jij gaat liever voor een lekker stevig ontbijtje waarmee je de dag goed kan beginnen. Ga daarom voor een heerlijke toast met avocado. Het perfecte ontbijt voor dit sterrenbeeld.

Stier | 20 april – 20 mei

De Stier begint de dag het liefst met een luxe ontbijtje. Lekker in een koffietentje de dag goed beginnen. Daar geniet de Stier het meest van. Ze zijn altijd in voor een culinair gerecht en kiezen dan meestal ook een heerlijke Egg Benedict.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen zijn dol op een heerlijk ontbijtje. En een heerlijke bagel mag daarbij dan ook niet ontbreken. Deze broodjes zijn gemakkelijk om te maken en ook nog eens eindeloos te combineren met heerlijke toppings. Kies een hartige bagel, zoals zalm of kip, of ga voor een zoete bagel met jam. Beide enorm lekker!

Kreeft | 21 juni – 22 juli

De Kreeft is dol op variatie en eet ook het liefst niet twee keer hetzelfde. Ga daarom eens voor luchtige pannenkoeken met fruit en kies de dag erna weer voor een simpele boterham met kaas. Ook een ouderwets havermout papje kan heerlijk smaken in de ochtend. Jij geniet van alle soorten ontbijtjes.

Lees ook:
Dit voedsel moet je altijd in huis hebben volgens je sterrenbeeld

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Voor de Leeuw is het leven altijd een feestje en daarom probeer je iedere dag ook te beginnen met een lekker ontbijtje waar je vrolijk van wordt. Start de dag daarom met lekkere pannenkoeken met fruit, jam of poedersuiker. Maak er ook in de ochtend een feestje van!

Maagd | 23 augustus – 22 september

De Maagd houdt van gezond eten. Daarom past een healthy breakfast ook heel goed bij jouw sterrenbeeld. Jouw smoothies worden dan ook echt kunstwerken. En doordat Maagden zo perfectionistisch zijn, zijn de ontbijtjes die ze maken in ieder geval wel altijd Instagramwaardig!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

De Weegschaal vindt balans erg belangrijk. Daarom is een proteïne ontbijtje een goed begin van de dag. Een bak Griekse kwark gaat er bij jou wel in. Zo kan je in de sportschool ook lekker veel spieren kweken. Het is dan ook een perfect ontbijtje voor dit sterrenbeeld.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

De Schorpioen houdt van zoet. In de ochtend maak je daarom het liefst ook een sweet breakfast. Ga daarom voor een heerlijk warm kaneelbroodje of pannenkoeken met poedersuiker. Dan begin je jouw dag helemaal goed!

Boogschutter | 22 november – 21 december

De Boogschutter behoort tot de echte zoetekauwen. Ze houden verder ook erg van reizen en avontuur en proberen daarom ook graag nieuwe gerechten. Zo ook tijdens het ontbijt. Probeer daarom eens een heerlijke Belgische zoete wafel, of een lekkere knapperige croissant met jam.

Steenbok | 22 december – 19 januari

De Steenbok houdt ervan om in de keuken te staan, zo ook in de ochtend. Het liefst maak je iedere ochtend een uitgebreid ontbijtje voor jezelf. Een lekkere omelet is dan ook echt jouw specialiteit. Een goed gerecht om de dag mee te beginnen.

Lees ook:
Dit doe jij het liefst in je vrije tijd volgens jouw sterrenbeeld

Waterman | 20 januari – 18 februari

Een Waterman is altijd veel bezig met zijn of haar omgeving. Daarom gaan ze vaak ook voor een milieubewust ontbijtje. Zelfgemaakte granola met een heerlijk kopje biologische koffie. Dat is hoe jij jouw dag het liefste begint.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen zijn erg creatief en willen daarom ook een creatief ontbijtje, zoals wentelteefjes. Jij kan je helemaal uitleven met verschillende toppings, zoals fruit, poedersuiker of slagroom. Zo wordt iedere ochtend echt een feestje voor jou!

Beeld: pinterest