Celebs

Het penthouse waar Johnny Depp en Amber Heard samenwoonden staat te koop voor 1,7 miljoen dollar!

penthouse-johnny-depp

Het penthouse waar Johnny Depp en Amber Heard vijftien maanden hebben gewoond toen ze getrouwd waren, staat nu te koop. Het appartement kost zo’n voor 1,7 miljoen dollar (!). Mocht je dus nog geld over hebben en graag in Los Angeles willen wonen, dit is je kans 😉

Het penthouse van Johnny Depp en Amber Heard staat nu te koop!

Het penthouse is gevestigd in de Eastern Columbia Building in Los Angeles. Het is één van de vijf penthouses die Depp in zijn bezit heeft. Deze zijn nu allemaal op de markt gekomen. Een van deze penthouses is dus bewoond door Johnny Depp en Amber Heard toen zij getrouwd waren.

Broadway

“Het huis is centraal geleden op het beroemde Broadway in het centrum en wordt omgeven door uitstekende restaurants en luxe designerwinkels”, schrijft de makelaar op de website. Alle penthouses werden in 2019 al te koop gezet en moesten bij elkaar zo’n 12,78 miljoen dollar opleveren. Johnny kocht deze appartementen één voor één in 2007 en 2008. Tijdens de rechtszaak bleek dat de andere appartementen bewoond werden door vrienden van Amber.

Lees ook:
Johnny Depp gaat op TikTok en Amber is not amused!

Penthouse van Johhny en Amber

Het penthouse van Johnny en Amber is verdeeld over twee etages en is ongeveer 158 vierkante meter groot. Het heeft één slaapkamer, twee badkamers, een spa, een fitnessruimte en een dakterras met een zwembad. WOW! Bekijk de foto’s van het gigantische penthouse hieronder:

Bron: Pure LuxeBeeld: James Moss | Douglas Elliman Realty

Must reads 👀