Beauty

Vrolijk Pasen! Dit zijn de leukste nagellaktrends voor de Paasdagen

nagellaktrends-pasen

Verras iedereen bij de Paasbrunch met je opvallende look en bijpassende nagels. Dit zijn de leukste nagellaktrends voor Pasen!

1. Pastel tips

Als we aan het Paasfeest denken, denken wij direct aan lieve en zachte kleurtjes. Van pastel geel tot baby blauw! Met een French Manicure kan je natuurlijk nooit fout gaan, maar om deze look nét wat feestelijker te maken, kan je de tips in je favoriete pastelkleurtjes lakken. Hoe leuk is dat? Dit is misschien wel een van de makkelijkste nagellaktrends voor Pasen. Probeer het thuis zelf maar eens!

2. Retro

Wat schreeuwt er meer Pasen dan het versieren van eitjes? Versier je eigen nagels, op de manier dat je het vroeger ook met je gekookte eitjes deed. Denk aan stippen, strepen en gekke figuurtjes. Pak je mooiste nagellakjes erbij en ga lekker kliederen! Deze retro stijl maakt je paasoutfit helemaal af!

3. Oranje en wit

Misschien denk je bij oranje en wit eerder aan Koningsdag, dan aan het heilige Paasfeest. Tóch is dit een hele leuke kleurencombinatie om je Pasen nét wat vrolijker te maken. Niet veel mensen durven zich aan deze felle kleur te wagen, dus met oranje spring je er zeker bovenuit. Maak leuke bloemetjes en pak helemaal uit met deze nagellaktrend!

4. Minimalistisch

Ben je toch niet zo van alle gekke kleurtjes door elkaar? Kies dan voor klassiek wit! Maak er een minimalistische en chique look van door in ronde vormen op je nagels te lakken. Je hebt hier wel een vaste hand voor nodig, dus ons advies: oefen eerst even op een papiertje. Of laat het iemand anders doen 😉

5. Floral

Waar we hierboven al een voorbeeldje gaven hoe je een lief bloemenpatroon in je nail-art kan verwerken, ga we er nu wat dieper op in. Je kan er namelijk ook voor kiezen om jezelf wat meer uit te dagen en voor een ‘realistische’ bloemem-look te gaan. Het duurt misschien wat langer om elke nagel naar wens te krijgen, maar dan heb je ook wat! Dit past perfect bij het Paasthema en is ook nog leuk voor de aankomende lente dagen. Dit is onze favoriet uit de nagellaktrends voor Pasen! Wat vind jij ervan?

Lees ook:
Happy Easter! Dít zijn 7 viral TikTok recepten voor Pasen

6. Paaseitjes

Al eerder vergeleken we nagellakken met het versieren van Paaseitjes, maar het is nóg leuker om je eigen nagels te veranderen in eitjes! Kies weer een aantal van je favoriete pastelkleurtjes uit en ga aan de slag. Deze trend is gemakkelijk thuis na te maken, dit kan iedereen! Lak je nagels in een egale kleur en spetter hier donker bruine of zwarte spetters op. Zo lijkt het net alsof je kwarteleitjes als nagels hebt, so cute!

Beeld: pinterest