Celebs

Baby-news! Paris Hilton deelt de naam van haar zoontje

paris-hilton-naam-zoontje

Paris Hilton maakte vorige maand heel groot nieuws bekend. Ze is moeder geworden van een jongetje! De naam bleef tot vandaag nog een geheim. Paris Hilton maakt de naam van haar pasgeboren zoontje bekend in haar podcast!

Draagmoeder

Afgelopen december liet Paris Hilton in een interview met Hollywood Reporter’s Women in Entertainment Gala weten dat ze een grote kinderwens heeft. Sinds de coronaperiode is ze samen met haar man Carter vol op bezig met de Ivf-procedure. Dit was precies het juiste moment voor het stel. “Ik had zoiets van: dit is de perfecte timing. Normaal gesproken zit ik 250 dagen per jaar in het vliegtuig, dus laten we gewoon alle eitjes opslaan en klaarmaken”, vertelde Paris. Met behulp van een draagmoeder is haar droom eindelijk uitgekomen!

Het goede nieuws maakte zij vorige maand bekend op Instagram. De kersverse moeder plaatste een schattig kiekje, waar we zien hoe Paris het handje van haar zoontje vast heeft. “We houden nu al meer van je dan woorden kunnen uitdrukken”, schreef de dj onder de post. Op dat moment wisten we dus dat Paris Hilton moeder was geworden, maar de naam van haar zoontje bleef nog een geheim!

Lees ook:
OMG! Paris Hilton heeft een luxe villa voor haar 20 hondjes!

Naam zoontje Paris Hilton

In de podcast van Paris Hilton, genaamd This is Paris, onthulde ze voor het eerst de volledige naam van haar pasgeboren zoontje. Dit deed ze door een stukje voor te lezen uit haar nieuwe boek Paris: The Memoir. “Als alles goed gaat, zullen Carter en ik trotse ouders geworden zijn van een jongetje tegen de tijd dat je dit leest”, gaat de realityster verder. “We hebben ervoor gekozen om hem Phoenix te noemen. Een naam die ik jaren geleden al had uitgekozen wanneer ik aan het zoeken was naar steden om de naam van mijn kindje op te baseren.” Hoe leuk is dat?!

“Phoenix was ideaal omdat het de mythologische betekenis heeft van een vogel die kan herrijzen uit zijn as en daarna terug kan vliegen”, vertelt Paris. Naast de voornaam, maakt het model ook de tweede naam bekend. Hij is vernoemd naar haar grootvader, Barron. “Mijn grootvader was altijd mijn mentor. We hadden zo’n hechte band en ik mis hem elke dag. Dus ik wou hem eren door zijn naam te geven aan mijn eerstgeboren zoon”, legt Paris uit.

View post on Instagram
 
Beeld: instagram @parishilton