Lifestyle

Dit zijn de lekkerste parfum dupes bij Zara van dit moment

dupes-zara-parfum

Kledingwinkel Zara brengt al jaren heerlijke parfums uit, maar op TikTok zijn ze erachter gekomen dat sommigen wel een heel herkenbaar geurtje hebben. Deze luchtjes zijn de perfecte dupes van allerlei grote en dure merken!

Zara parfum dupes

Niet alleen Action en Kruidvat hebben de allerbeste parfum dupes voor lage prijsjes op de markt gebracht, maar ook Zara is van de partij. Op dit moment staat TikTok vol met verschillende video’s waar mensen op zoek gaan naar de beste dupes van grote en dure merken. Van beauty producten en douchegel tot aan de heerlijkste parfums. Zo hoeven we nooit meer de volle pot betalen voor een product met een merknaampje erop. De items zijn precies hetzelfde en voor een veel kleiner prijsje. Dat hoef je ons geen twee keer te zeggen! Hieronder staan de beste parfum dupes die je op dit moment bij Zara kan halen of bestellen. Let’s get into it!

1. Libre Intense

We beginnen met een grote favoriet op de redactie. Libre Intense van het merk Yves Saint Laurent. Het is een bloemige en vrouwelijk geur. Vooral voor ‘s avonds is dit een heerlijk luchtje. Zoals de naam al verklapt, staat dit parfum voor het gevoel van vrijheid. Agh, wat wil je nog meer? Helaas hangt er aan zo een verrukkelijk parfum, ook een hoog prijskaartje. Voor 90 milliliter betaal je al bijna tweehonderd euro! Gelukkig weet Zara de perfecte replica neer te zetten en verkoopt Golden Decade voor maar €28,69.

 

2. Miss Dior

We gaan van een zwaardere avondgeur, over naar een licht en fris parfum. Een favoriet van veel jonge vrouwen en meiden, Miss Dior. Dit geurtje gaat al járen mee, maar de populariteit is er niet minder op geworden. De lieve, roze verpakking is niet alleen erg aantrekkelijk, maar geeft ook al het een en ander weg van de geur. Het luchtje is geïnspireerd op de geur van rozen. Maar wat als wij jullie vertellen dat Nude Bouquet van Zara precies hetzelfde ruikt? Voor nog geen tiende van de prijs haal je deze Zara parfum dupe al in huis. Don’t walk, run! 

 

3. Wood Sage & Sea Salt

Ben je op zoek naar een geurtje waardoor je even het gevoel krijgt dat je aan het uitwaaien bent op het strand? Dan is Wood Sage & Sea Salt van Jo Malone hét parfum voor jou. Dit is niet alleen een héérlijk luchtje, maar deze wordt met de dag ook alleen maar lekkerder. Hij past zich aan op jouw huid en zo ruikt dit geurtje dus bij iedereen anders. Voor nog geen dertig euro scoor je Ebony Wood van Zara. Identiek!

 

4. Gypsy Water

Als je het geurtje Gyspy Water nog niet kent, you’re missing out! Gelukkig weten wij precies hoe deze ruikt en kan jij hem voor een prikkie al uitproberen. Het is een heel erg fris parfum en je ruikt de kleurrijke geuren van de natuur. Van citroen tot aan vanille en wierook. Alles komt terug in deze heerlijke mix. Het parfum is unisex en kan dus door iedereen gedragen worden. Alleen vonden wij €220,- (!!!) wel héél erg prijzig voor 100 milliliter. Gelukkig haal je Waterlily Tea Dress bij Zara al voor €28,83 in huis. Pffew!

5. White Patchouli

Modern, bohemian en stijlvol. Zo omschrijft Tom Ford hun verfijnde parfum White Patchouli. Dit klinkt natuurlijk veel belovend, maar wat betekent het precies? Dit feminine geurtje is voor veel vrouwen hun favoriet. Dit komt door de bloemige tonen en de klassieke topnoten van witte pioenen en koriander. Dit parfum moet je één tot twee keer spuiten op de gewenste plekken en niet deppen of wrijven! Dit kan de geur veranderen, maar wij denken dat het met de parfum dupe van Zara niet zoveel verschil maakt. Deze ruikt precies hetzelfde als die van Tom Ford en valt netjes binnen je budget. We love it!

 

Lees ook:
OMG! Déze kruidvat parfum dupes kosten maar €1,49

6. Alien

Het welbekende parfum, Alien, kan natuurlijk niet ontbreken in deze nieuwe collectie van Zara dupes! De zomer komt er weer aan en dit luchtje omschrijft deze zonnige periode als geen ander. Het is een zwaar en krachtig parfum. Je bent er dus zeker van dat deze de hele dag blijft hangen en als wij TikTok mogen geloven, doet Violet Blossom van Zara precies hetzelfde. Het heeft sensuele en mysterieuze noten met een kleine exotische touch. Sounds like paradise! Naast dat dit misschien wel het meest gewilde parfum is uit de hele lijst, is de dupe hiervan ook nog eens het goedkoopste! Voor minder dan een tientje spray jij jezelf onder met deze verrukkelijke scent.

Beeld: pinterest