Fashion

Viral TikTok panty legging nu te koop voor spotprijsje bij Kruidvat

panty-legging-kruidvat

Nu het weer wat kouder wordt trekken we massaal weer onze truien en sjaals uit de kast. Maar eigenlijk is het heel jammer dat we in de wintermaanden zo weinig rokjes en jurkjes dragen. Gelukkig is daar nu een oplossing voor, want met deze viral TikTok panty legging zul je het niet meer koud hebben. En hij is nu gewoon voor een spotprijsje te koop bij Kruidvat!

Panty legging van Kruidvat

Als je afgelopen weken op TikTok hebt gescrolld, dan heb je de populaire panty legging vast wel eens voorbij zien komen. Het is eigenlijk gewoon een hele dikke panty met een fleece binnenkant, die je ook tijdens de koude wintermaanden warm houdt. Door de huidskleurige voering lijkt het alsof je gewoon een dunne panty draagt. Ideaal dus voor vrouwen die ervan houden om rokjes en jurkjes te draken, maar geen koude benen willen hebben in de winter.

Lees ook:
Deze vijf boeken moet je hebben gelezen volgens TikTok

De tekst gaat verder onder de foto:

In de winkel

Helaas is deze panty legging van Kruidvat niet online te bestellen. In de folder van de drogisterij staat dat je de panty alleen in de winkel kunt kopen. Hij is verkrijgbaar in de maten S/M tot L/XL. En dat niet alleen, want hij is ook nog eens flink afgeprijsd. In plaats van € 21,80, kost de panty legging bij Kruidvat maar € 9,99. Koopje dus!

Beeld: pinterest