Films & Series

WOW! Zó duur zijn de pakken van The Masked Singer

pakken-the-masked-singer

Heb je er ooit wel eens van gedroomd om zelf in een van die prachtige Masked Singer-pakken op te treden? Dan moet je waarschijnlijk wel nog eventjes sparen. Zó duur zijn de pakken van The Masked Singer.

The Masked Singer

Alle BN’ers die mee doen met de populaire tv-wedstrijd, worden stuk voor stuk in gigantische kostuums gehesen. Dit doen ze natuurlijk niet voor niks, de programma-makers doen er alles aan om de deelnemers zo anoniem mogelijk te houden en niks van hun figuur door te laten schemeren. Maar aan al deze pracht en praal zal vast wel een groot prijskaartje hangen.

Duizenden euro’s

Tijdens het vorige seizoen vertelde dat Samantha Steenwijk, die optrad als de kameleon, dat ze “haar pak het liefst naar huis mee wilde nemen.” Alleen was dit prijstechnisch totaal onmogelijk en werd aan haar de waarde van deze pakken duidelijk gemaakt. “Die pakken zijn zo duur. Ze hebben mij vertelt dat ze ruim 10.000 euro per stuk zijn”, onthulde de zangeres. Op het Facebook account van Kostuumatelier Coupe de Théâtre werd ook al eens gemeld dat het pak van Neptunes van vorig seizoen ook een gigantisch klus was. Het ging hier ook om ‘duizenden euro’s’. Wow!

View post on Instagram
 

Lees ook:
WOW! Zó hoog is de geldboete bij The Masked Singer 

Pakken huren

Wij kunnen ons voorstellen dat je na het horen van deze prijzen je droom hebt laten varen. Maar wat als wij je vertellen dat het mogelijk is The Masked Singer pakken te huren?! Op de website Incognito Kledingverhuur adverteren zij met het huren van deze pakken. Zo staat het kostuum ‘de aap’, waar Femke Louise vorig seizoen in verscheen, voor maar €40 online! Dit zijn natuurlijk niet de originele pakken van de BN’ers, maar op deze manier kan je het programma thuis wel na spelen! Hoe leuk klinkt dat voor een vriendenavondje?!

Beeld: rtl