Colofon

 • Hoofdredactrice

  Céline zorgt voor alle content die op Girlscene verschijnt. Iedere dag is zij bezig om 'haar' lezers met de leukste én meest recente artikelen te voorzien. Een jonge, bescheiden dame die altijd gestructureerd te werk gaat en niet bang is om een uitdaging aan te gaan. Haar gedrevenheid zorgt ervoor dat ze zich zowel persoonlijk als op werkgebied blijft ontwikkelen. En hier neemt ze Girlscene maar al te graag in mee.

 • Redactrice

  Nicoline is erg actief in de mediawereld. Deze gemotiveerde redactrice is in haar vrije tijd ook veel bezig met fashion en beauty. Het zal je dan ook niets verbazen dat ze voor zowel Girlscene als MAN-MAN graag over de nieuwste fashion en beauty trends schrijft.

 • Freelance Redacteur

  Danique is een van onze freelance redacteuren die iedere week weer de tofste nieuwtjes schrijft. Ze schrijft graag over lifestyle, mode en beauty en is altijd op de hoogte van de juicy nieuwtjes.

 • Freelance Redacteur

  Roos-Sanne heeft eerder al stage gelopen bij Girlscene en heeft zich nu gepromoveerd tot freelance redacteur voor verschillende titels binnen Hi Label, waaronder Girlscene. Roos-Sanne houdt zich in haar vrije tijd veel bezig met astrologie en schrijft dan ook regelmatig over sterrenbeelden.