Colofon

 • Hoofdredactrice

  Charlotte is een echte digital native en is 24/7 op zoek naar de laatste trends en nieuwtjes op het gebied van mode, celebs, films en series. Op de middelbare school las ze altijd in de pauzes de artikelen van Girlscene en is dan ook superenthousiast dat zij nu zelf zorgt voor alle content die op de site geplaatst wordt!

 • Redactie stagiaire

  Tamara loopt stage bij Girlscene en gaat geen onderwerp uit de weg. Van juicy nieuwtjes, beauty trends tot aan films, series en astrologie, Tamara weet elk onderwerp naar haar eigen hand te zetten. Iedere dag zorgt ze ervoor dat de Girlscene meiden op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt in de mediawereld!

  • Freelance Redacteur

   Danique is een van onze freelance redacteuren die iedere week weer de tofste nieuwtjes schrijft. Ze schrijft graag over lifestyle, mode en beauty en is altijd op de hoogte van de juicy nieuwtjes.

  • Freelance Redacteur

   Roos-Sanne heeft eerder al stage gelopen bij Girlscene en heeft zich nu gepromoveerd tot freelance redacteur voor verschillende titels binnen Hi Label, waaronder Girlscene. Roos-Sanne houdt zich in haar vrije tijd veel bezig met astrologie en schrijft dan ook regelmatig over sterrenbeelden.

  • Redactrice

   Nicoline is erg actief in de mediawereld. Deze gemotiveerde redactrice is in haar vrije tijd ook veel bezig met fashion en beauty. Het zal je dan ook niets verbazen dat ze voor zowel Girlscene als MAN-MAN graag over de nieuwste fashion en beauty trends schrijft.

  • Donna is een echte social media-addict, ze houdt ervan om uren over Instagram of TikTok te scrollen om de leukste nieuwtjes te achterhalen en inspiratie op te doen. Haar feed is een mix van mode-inspiratie en interieur trends, terwijl haar avonden bestaan uit de nieuwste Netflix-releases. Ze kent alle ins en outs van haar favoriete series en films en is altijd op de hoogte van de laatste roddels en nieuwtjes. Als tiener las Donna altijd de Girlscene artikelen op Facebook en ze vindt het super leuk om nu zelf deze artikelen te mogen schrijven voor Girlscene en FEM FEM.