Algemene informatie

Privacyverklaring

Lees hier de Gebruikersvoorwaarden

PRIVACYVERKLARING YOURSCENE B.V.

Mei 2018

Natuurlijk gaan wij vertrouwelijk met al je gegevens om. Om je daarover beter te kunnen informeren hebben we deze privacyverklaring opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met ons op.

1.     Over ons
Wat leuk dat je onze website bezoekt! Heb je vragen over deze privacyverklaring of wil je een verzoek indienen met betrekking tot je rechten, kun je ons via onderstaande gegevens bereiken.

YourScene B.V.
KvK 34242077
E-mailadres: privacy@eenmedia.nl
Telefoonnummer: 020-710 97 00

 

2.     Persoonsgegevens
Deze persoonsgegevens verwerken we:

a.     Naam
b.     E-mailadres
c.      Wachtwoord
d.     Adres
e.     Telefoonnummer
f.      Geslacht
g.     Geboortedatum
h.     Reacties
i.       Locatiegegevens
j.       IP-adres

Deze bijzondere persoonsgegevens verwerken we:
a.     Portretfoto’s (waaruit bijzondere gegevens afgeleid kunnen worden)

Hoe komen we aan jouw persoonsgegevens?
We hebben bovenstaande persoonsgegevens van jouzelf verkregen, via onze website, per e-mail of omdat jij een reactie achterlaat op ons forum of bij onze artikelen. Je IP-adres verzamelen we wanneer je over onze website surft.

 

3.     Doeleinden
Om deze redenen verwerken we de persoonsgegevens

We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven

Nieuwsbrief
We versturen je graag een nieuwsbrief, omdat je daar jezelf voor hebt ingeschreven. We verwerken daarom je e-mailadres om je informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder elke nieuwbrief de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat je je hebt uitgeschreven.

Deelname winactie
Ontzettend spannend, zo’n winactie. Hopelijk ben jij de gelukkige winnaar! Om jouw deelname aan de winactie mogelijk te maken, verwerken wij je naam, e-mailadres, adres, telefoonnummer, geslacht en geboortedatum. Zo kunnen wij controleren of jij oud genoeg bent om mee te doen en contact met je opnemen met betrekking tot de winactie. Wij bewaren je gegevens voor dit doeleinde totdat de winactie is afgelopen. Daarna worden je gegevens direct verwijderd.

Reacties en foto’s
Op onze website kun je een account aanmaken en onder onze artikelen of in ons forum kun jij een reactie achterlaten. Deze reactie wordt vervolgens gepubliceerd. Wanneer jij je portretfoto uploadt bij het aanmaken van een account, geef je ons expliciete toestemming om deze te verwerken en te plaatsen bij jouw reactie. Wanneer jij je account opzegt, worden je gegevens direct verwijderd.

IP-adres, locatiegegevens en cookies
Leuk dat je onze website bezoekt! Je IP-adres en locatiegegevens worden verwerkt, om zo fraude via onze website te kunnen beperken en voor marketing en adverteerders. Voor meer informatie over deze verwerking, zie punt 7 (cookies).

 

4.     Doorgifte
Ontvangers van persoonsgegevens
We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:

·       Hosting van onze website
·       Hosting van ons e-mailsysteem
·       Nieuwsbriefdienst
·       Social media
·       Adverteerders

Doorgifte derde landen
Wij proberen persoonsgegevens zo veel mogelijk binnen de EER te verwerken, maar soms ontkomen we er niet aan ook diensten van buiten de EER in te zetten. Deze bedrijven zijn gevestigd in een door de Europese Commissie aangewezen adequaat land.

Als ze niet in een adequaat land zijn gevestigd, zijn er passende waarborgen getroffen of bindende bedrijfsvoorschriften vastgesteld. Meestal hebben we gebruik gemaakt van de EU model clauses. Hiervan kun je een kopie opvragen door ons een e-mail te sturen.

 

5.     Jouw rechten
We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via privacy@eenmedia.nl.

Inzage, rectificatie en wissing
Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

Beperking van de verwerking
Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar
Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

Gegevensoverdraagbaarheid
Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

Toestemming intrekken
Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten
Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

6.     Beveiliging persoonsgegevens
Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

 

7.     Cookies
Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt. Door middel van onze cookiemelding kun je specifiek toestemming geven voor bepaalde categorieën cookies. Bekijk onze Cookie pagina hier.

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: [http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies].

Functionele cookies
Sommige cookies zijn nodig om de primaire functies van deze website uit te voeren. Wij plaatsen daarom functionele cookies. Met behulp van deze cookie slaan wij jouw gegevens en voorkeuren op. Wij kunnen de website daardoor zo goed mogelijk aanpassen op jouw surfgedrag en ervoor zorgen dat jij tijdens de sessie meer gebruiksgemak ervaart. De meeste van deze cookies zijn sessiecookies en worden direct na jouw surfsessie verwijderd. Sommige van deze cookies worden maximaal 1 jaar bewaard. Wij zijn niet verplicht om jouw toestemming te vragen om deze cookies te plaatsen of te lezen.

Social media
We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

·       Facebook: [https://www.facebook.com/privacy/explanation]
·       Twitter: [https://twitter.com/privacy]
·       Pinterest: [https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy]

Advertentiepixels
Met jouw toestemming gebruiken wij, om voor jou advertenties beschikbaar te stellen, verscheidene pixels van derde partijen. Deze cookies volgen jouw surfgedrag, waardoor jij relevantere advertenties te zien krijgt. In onze cookiemelding wordt uitgelegd hoe lang deze cookies worden bewaard en waarvoor ze gebruikt worden.

Analytische cookies
Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij analytische cookies. In onze cookiemelding wordt uitgelegd hoe lang deze cookies worden bewaard en waarvoor ze gebruikt worden.

Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Via de website Your Online Choices [http://www.youronlinechoices.com/be-nl/] kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Links
Op onze website zal mogelijk je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.
 

8.     User Content
Girlscene staat het posten van content door gebruikers in blogs, forum, profielen etcetera toe, inclusief het publiceren van foto's, commentaar en diversen. Alles wat door de gebruiker wordt gepubliceerd, wordt gezien als "user content". De gebruiker behoudt hierdoor alle rechten op en is zelf verantwoordelijk voor de inhoud die geplaatst wordt op Girlscene. Lees hier meer over auteursrecht.
 

9.     Wijzigingen
Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.