Fashion

Deze oversized wollen jassen zijn absolute musthaves op dit moment

oversized-wollen-jassen

Dé trend van het moment: oversized wollen jassen! The bigger the better, toch? De meeste trends van afgelopen jaar en 2022 zijn oversized. Het is super comfy en als je het goed styled ook enorm leuk. Wij zijn he-le-maal fan van deze oversized wollen jassen!

Oversized wollen jassen zijn helemaal trendy

De oversized puffer jackets moeten hun plaats maken voor de oversized wollen jas! De wollen jassen stelen op dit moment de show op Instagram en wij zijn al helemaal verkocht.

Wollen oversized jas

Je kan niks fout doen met deze wollen jas in de winter. Doordat die oversized is, maakt het elke outfit wel compleet en wat stoerder. De jas kan in 2022 dus echt niet ontbreken in je kast! Hij mag dus ook lekker groot vallen, maar echt lang want hij kan zelfs tot je enkels gaan. De wollen jas is dus overal op Instagram te spotten en de looks die ermee gemaakt worden zijn: beautiful and trendy! 

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Keuze is reuze

De keuze als het gaat om de wollen jassen is enorm! Maar er zijn dit seizoen wel een paar trendy zoals de basic kleuren. Grijs, zwart, beige en crème zijn favoriet voor de influencers. Met deze kleuren kan je oneindig veel combineren en het zorgt er dan ook voor dat je dit item elk jaar wel kan dragen. Een echte investment piece dus!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
Trend alert! Deze oversized suits zijn helemaal hot

Fashionable & warm!

Wat dus ook fijn is aan deze jas, is dat ‘ie van wol is gemaakt en je dus gewoon écht warm houdt. Vooral als je jas een hoog percentage heeft aan wol. Dan hoef je je zeker geen zorgen te maken dat je gaat koukleumen met dit weer. Je kan de jas ook altijd combineren met een dikke trui en sjaal, wat én leuk staat en ook nog is warm is.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Beeld: pinterest

Must reads 👀