Fashion

Trend alert! Deze oversized suits zijn helemaal hot

trend-alert-oversized-suits

We gaan de herfst weer in en dit betekent helaas ook koudere temperaturen. Dit najaar zit je met deze trend goed, namelijk: de oversized suits. Het oversized pak is de oplossing en komt perfect van pas om zoveel laagjes te dragen als je maar wil. Wij geven jouw alvast wat inspiratie. 

Dit najaar zijn de oversized suits helemaal hot en wij geven jou alvast wat inspiratie

Strak in pak!

Oversized suits

Deze herfst zijn de oversized suits weer helemaal trending en wij snappen wel waarom. De statement look is één van de meest tijdloze looks in de modewereld en wordt door vele fashion icons op vele verschillende manier gestyled. Met een goede pantalon en een matching blazer zit je altijd goed, maar deze herfst gaan we een stapje verder naar de oversized suits. Het heerlijke aan deze trend is dat de oversized blazer perfect is voor het dragen van laagjes. Een laagje meer een laagje minder, alles is mogelijk. Ten slotte is het tweedelige pak ook los van elkaar te stylen waardoor je vele looks kunt creëren. Een goede investering dus!

Lees ook:
Tassenliefhebbers opgelet! Dit zijn de tassentrends van 2022

Verhoudingen

Als het gaat om het dragen en stylen van een oversized pak is er vaak een dunne lijn tussen er chique uitzien en eruit zien alsof je verdrinkt in je pak. Tijdens het kiezen van jouw oversized pak is het belangrijk om af te gaan op je eigen gevoel. Denk je dat de fit niet voor jou gemaakt is, zoek dan verder. Je wilt ten slotte investeren in een goed pak die je lang kan dragen en op verschillende manier kunt stylen. Ten tweede heeft het pak misschien wel potentie maar heb je het nog niet op de juiste manier gestyled. De oversized look draait om verhoudingen. Stylisten geven als tip om een ander item passend te houden, zodat er definitie in je outfit zit. Een oversized pak met een oversized shirt kan te boxy worden. Het draait allemaal om het kleden naar je lichaamstype, dus bedenk wat voor jouw lichaam zal werken. Ten slotte zijn er vele opties voor trendy pakken. Je kunt kiezen voor neutrale kleuren, maar kunt ook gaan voor felle kleurtjes. Hou je van printjes? Laat alle hoofden draaien en kies voor een pak met een toffe print. It’s up to you!

Beeld: Pinterest

Must reads 👀