Lifestyle

Wijnliefhebbers opgelet! Je kunt nu overnachten in een wijnvat

Ben je bezig met het plannen van een vriendinnenweekend en wil je ergens naar toe waar je nog nooit geweest bent? Ga overnachten in een wijnvat!

Overnachten in een wijnvat

Het voorjaar is begonnen en iedereen is druk bezig met het boeken van vakanties en weekendjes weg. Dit is de perfecte timing om je te gaan oriënteren en het leukste vriendinnenweekend ooit te plannen! Stap uit je comfortzone en ga overnachten in een wijnvat! Say whaat?! Ja, voor alle wijn-lovers onder ons, het is nu mogelijk om tussen de wijngaarden te slapen.

The Wine House Hotel is een prachtig hotel in het stadje Lamego in Portugal. De vliegreis hiernaartoe is het zeker waard, want wie wil er nu niet wakker worden met een prachtig uitzicht? De kamers bevinden zich op een enorm privéterrein met allemaal wijngaarden. In de kamers heb je een eigen badkamer, televisie en (gelukkig) een airco. Als je een beetje extra betaald, krijg je er zelfs een balkonnetje bij. Hier kan je dan heerlijk genieten van een lekker wijntje terwijl je naar de zon ziet ondergaan achter de druivenvelden.

Lees ook:
Dit wil je! Deze roze Airbnb is perfect voor een girls weekend

Kosten

Helaas is het hotel niet echt budgetproof en betaal je voor één nachtje tussen de €254 en €296 euro voor met twee volwassenen. Dit bedrag is wel inclusief ontbijtbuffet. In het restaurant kan je smullen van allerlei culinaire gerechten en drankjes. Daarnaast kan je ook nog een wijnproeverij, picknick en zelfs kooklessen bij boeken. Hoe leuk is dat?!

Vanaf de luchthaven in Porto is het ongeveer tachtig minuten rijden naar The Wine House Hotel – Quinta da Pacheca en als je met je eigen (of gehuurde) auto komt, kan je deze op het privéterrein parkeren. Hieronder een reeks aan foto’s van het hotel en de omgeving, dan kan jij je alvast helemaal inleven voor de zomer. Have fun!

Beeld: booking