Lifestyle

In deze gevangenis kan jij samen met je vriendinnen overnachten

overnachten gevangenis

Ben jij ook benieuwd hoe het is om een nachtje achter de tralies te slapen? Dan kan jij nu samen met je vriendinnen in een gevangenis overnachten. De kamer zal er wel iets anders uitzien dan wat je normaal van een gevangenis gewend bent. In déze Airbnb kun je namelijk overnachten in een gevangenis zonder dat je op een hard bed hoeft te liggen.

Overnachten in een gevangenis

Ben jij ook benieuwd hoe het is om een nachtje achter de tralies te slapen? Dan hebben wij dé perfecte plek gevonden om dit te ontdekken. Je wil het liefst niet echt in de gevangenis terecht komen, maar een nachtje daar verblijven klinkt best spannend. Dit maakt het Arresthuis in Roermond mogelijk. De eigenaren van deze Airbnb hebben een oude gevangenis omgebouwd naar een mooi hotel met een aantal verschillende kamers. Hier hoef je dus niet op een hard bed te liggen of droog brood te eten. Je kunt samen met je vriendinnen overnachten in deze gevangenis en je hoeft niet je luxe in te leveren.

Voorzieningen

In een échte gevangenis heb je maar weinig voorzieningen, maar in het Arresthuis heb je genoeg luxe. Zo hebben alle kamers WiFi en een Flatscreen-televisie. Daarnaast heeft iedere kamer een luxe badkamer, een groot tweepersoonsbed, een zithoek en een minibar. Je kan dus ook heerlijk genieten samen met je vriendinnen van een lekker wijntje en wat late night snacks. Verder vind je in het hotel een sauna, fitnessruimte, een restaurant en een bar.

Lees ook: 
Zin in een girls trip? Dit zijn de leukste bestemmingen in het voorjaar

Roermond

En als je graag de omgeving wil verkennen, dan hebben we ook goed nieuws! Het hotel bevindt zich namelijk op een leuke locatie. Het Arresthuis staat in Roermond, waar genoeg leuke dingen te beleven zijn. In de beschrijving staat dat er genoeg bezienswaardigheden in de omgeving zitten. De Munsterkerk is op een kleine loopafstand en ook het centrum is lekker dichtbij. Dat wordt dus lekker shoppen! Wacht dus niet langer en plan samen met je vriendinnen een overnachting in déze te gekke gevangenis.

Beeld: Airbnb