Travel

Pack your bags: je kan nu overnachten in een Barbie-caravan

overnachting-barbie-caravan

Is het jouw meisjesdroom om een keer in de schoenen van Barbie te stappen? Dat kan! Deze stacaravan is ondergedompeld in roze verf en ideaal voor jouw volgende girlstrip. Je kunt nu namelijk overnachten in deze Barbie-caravan.

Meisjesdroom

Net zoals de rest van de wereld zijn wij op de Girlscene redactie super enthousiast voor de nieuwe Barbie-film. We kunnen niet wachten totdat we Margot Robbie onze kinderdroom zien beleven in de roze Barbie-wereld. Gelukkig hoef je niet te wachten tot de releasedatum om helemaal op te gaan in deze fantasie! Sindskort is er in Engeland een prachtige Barbie inspired Airbnb geopend. Hoe gaaf is dat?! Beleef deze zomer de ultieme meisjesdroom en ga overnachten met al je besties in deze bijzondere Barbie-caravan. Enne, die ligt aan het strand! 😉

Lees ook:
Recept! Zó maak je zelf een overheerlijke Barbie mimosa

Barbie-caravan

Overal waar je kijkt, is wel iets leuks te zien. Roze muren, drukke printjes en gouden details. Het is te mooi om waar te zijn! De Barbie-caravan, genaamd Dixie, staat op minder dan vijf minuten afstand van het heerlijke strand in Camber Sands, Engeland. Ondanks dat het ‘maar’ een stacaravan is, kan je er in totaal met zes volwassenen verblijven. Genoeg ruimte voor al je besties, dus! Dixie staat op een vakantiepark, waardoor je gebruik mag maken van alle voorzieningen, zoals een heerlijk verwarmd zwembad. Klinkt goed, toch?!

Om in deze té leuke Barbie-caravan te overnachten heb je wel een gevulde portemonnee nodig. Op Airbnb is Dixie te boeken voor ongeveer €650 (incl.) voor een weekendje. Maar als we de foto’s zien, snappen wij wel dat er een hoog prijskaartje aanhangt. Je kunt hier de beschikbaarheid bekijken en in een paar simpele stappen heb jij de beste girlstrip ever geboekt. Have fun!

Beeld: Barbuie