News

Waar overnacht Frank Evenblij tijdens De Verraders Halloween?

frank-evenblij-de-verrade

Het populaire programma De Verraders Halloween is begonnen. We weten inmiddels wel in welk prachtig verblijf de deelnemers overnachten, maar waar slaapt presentator Frank Evenblij eigenlijk?

De Verraders Halloween

De Halloween-special van De Verraders is inmiddels alweer begonnen. En de eerste twee afleveringen staan ook al op Videoland. De kandidaten proberen in dit programma zoveel mogelijk zilver te winnen en daar hebben ze heel veel voor over. Er doen dit keer dertien bekende Nederlanders mee met De Verraders Halloween.

Het is natuurlijk niet gemakkelijk om iemand zijn vertrouwen te winnen, want wie is er nu echt te vertrouwen en wie niet? Met veel manipulatie en bedrog is wordt het een groot psychologisch spel. Samen met presentator Frank Evenblij gaan ze het avontuur aan in deze Halloween-special. En die is net als vorig jaar weer enorm spannend!

Frank Evenblij

Frank Evenblij is een Nederlandse televisiepresentator en sportjournalist. Hij werd bekend door het programma De Wereld Draait Door. Hij heeft sindsdien aan veel verschillende televisieprogramma’s gewerkt zoals bijvoorbeeld Bureau Sport, Comedy Club Katendrecht en Het Uur van de Waarheid. Hij is ook supporter van voetbalclub Willem II en hij werkt regelmatig als sidekick in het programma PepTalk. En nu is hij dus ook presentator bij het bekende programma De Verraders Halloween

Waar overnacht de crew?

De kandidaten van De Verraders Halloween slapen net als altijd in een prachtig kasteel. Maar is daar dan ook genoeg plek voor presentator Frank Evenblij? Nou nee, Frank slaapt helaas niet in het prachtige kasteel. “Dat zou ik wel willen, maar helaas heeft dat kasteel niet voldoende kamers voor mij en de crew,” vertelt Frank in een interview met Veronica Superguide.

Een aantal kilometer verderop is er een vakantiepark. Daar overnachten Frank en de crew tijdens de opnames. Ook vertelt Frank dat het ijskoud was in dat vakantiepark. “Helaas sliepen we op dat vakantiepark allemaal wel zonder centrale verwarming. Het was daar daarom altijd zó koud, dat ik eigenlijk bevroren aankwam op de set. Past wel perfect bij de setting van het programma, dat dan weer wel.”

Beeld: De Verraders Halloween