Films & Series

Finally! Opnames voor Outer Banks seizoen drie zijn afgerond

outer-banks-opnames-afgerond

Het is alweer een jaar geleden dat we de finale van seizoen twee van Outer Banks konden zien op Netflix. Sindsdien wachten de fans smachtend op het vervolg. Good news! Op Instagram is aangekondigd dat de opnames van het nieuwe seizoen zijn afgerond. Yay!

Seizoen drie steeds dichterbij, opnames Outer Banks afgerond

It’s a wrap!

Opnames afgerond

Aan het begin van dit jaar heeft Netflix bekend gemaakt dat de razend populaire serie Outer Banks een derde seizoen krijgt. Ze zijn sinds maart bezig met de opnames hiervan, sindsdien heeft Netflix zijn fans lang in spanning gehouden. Nu is er toch eindelijk nieuws!

De producent Micheal G. Jefferson heeft op zijn Instagram laten weten dat de opnames voor het nieuwe seizoen zijn afgerond. Hij plaatste een gezellige behind the scenes foto met daaronder geschreven “OBX3 ‘it’s a Wrap’”. Het kan nu niet heel lang meer duren voordat we eindelijk verder kunnen bingen.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Einde seizoen twee

‘De Pogues’ hebben al een heleboel meegemaakt op het einde en wij zijn natuurlijk hartstikke benieuwd wat er nog meer gaat gebeuren. In de finale van seizoen twee leek het niet heel goed af te lopen met de vriendengroep. We zagen dat ze waren gestrand op een onbewoond eiland, ver weg van de bewoonde wereld. Hun afwezigheid werd opgemerkt door vrienden en familie, zij beginnen zelf te denken dat ze vermist of verongelukt zijn. Ah oh, als dit maar goed afloopt! Hopelijk krijgen we snel te horen wanneer de afleveringen online staan.

Lees ook:
Movie-time! Don’t Worry Darling is nu in de bioscoop en dit is wat we erover weten

Meer nieuws Outer Banks

Tijdens het wereldwijde, virtuele event Tudum zal Netflix meer laten weten over de details van het derde seizoen van Outer Banks. Dit event zal op zondag 24 september plaatsvinden, dus hoe nice zal het zijn als we dan meteen de releasedatum te horen krijgen! Bij het vorige seizoen zaten er drie maanden tussen de afgeronde opnames en de eerste aflevering. Als dat deze keer weer het geval is, kunnen de fans dit jaar nog genieten van de nieuwe afleveringen!

Must reads 👀