Films & Series

Fans spotten enorme montagefout in nieuwe seizoen Outer Banks

outer-banks-montagefout

Het nieuwe seizoen van Outer Banks is al een aantal dagen te zien op Netflix. En er komt zelfs een vierde seizoen van de populaire serie. Maar fans zijn erg oplettend, want er is een enorme montagefout in het nieuwe seizoen van Outer Banks te zien.

Outer Banks

Aan het eind van het tweede seizoen van Outer Banks was te zien hoe de Pogues op een onbewoond eiland belandden, ver weg van hun familie en vrienden. Ook hun dierbaren speculeren er op los, want wat is er met de vriendengroep gebeurd? In seizoen drie zien we hier het vervolg van en komt de groep weer voor veel uitdagingen te staan. Het nieuwe seizoen staat er pas enkele dagen op, maar de oplettende fans hebben een enorme montagefout in Outer Banks gespot.

Montage fout

In een TikTok-video deelt een fan een stukje van de serie, waarin een flinke montagefout te zien is. In de scène zien we hoe Kiara, gespeeld door Madison Bailey, en Rafe, gespeeld door Drew Starkey, vluchten en hoe zij op de achterkant van een auto willen springen. Maar als je goed kijkt zien we niet de acteurs die dit doen. De editors van Outer Banks hebben namelijk een montagefout gemaakt, waardoor de stunt doubles te zien zijn.

View post on TikTok

Lees ook:
Foutje! TikTokkers ontdekken enorme montagefout in Emily in Paris

Meerdere fouten

Veel mensen reageren onder de TikTok dat zij het ook gezien hadden en dat er meer van dit soort foutjes zijn gemaakt. Er was onder andere ook een scène waarin JJ, gespeeld door Rudy Pankow, en Kiara samen op de motor zaten. Ook in dit fragment waren de stunt doubles goed in beeld te zien. Het is dus duidelijk dat de editors van Outer Banks iets beter moeten opletten in het volgende seizoen.

View post on TikTok

Beeld: Netflix

Must reads 👀