Films & Series

Deze 10 oud-Islanders keren terug in het nieuwe seizoen van Love Island

oud-islanders-love-island

Gisteravond kregen de Islanders in Love Island een grote verassing! De nieuwe bombshells die hun entree maakten in ‘Casa Amor’ zijn namelijk allemaal oud deelnemers van het programma. 

‘Casa Amor’ is terug met een speciale twist

Dit keer had ‘Casa Amor’ wel een hele speciale verrassing!

‘All Stars’ uit vorige seizoenen

De mannelijke Islanders zijn vertrokken naar ‘Casa Amor’, terwijl de vrouwen achterblijven in de Love Island-villa. Ze zullen daar worden opgewacht door de nieuwe singles. En je zult ze misschien wel al herkennen! Het zijn namelijk allemaal ‘All Stars’ uit de vorige seizoenen van Love Island.

‘Casa Amor’

‘Casa Amor’ is dé ultieme relatietest voor de Islanders. De mannen verblijven vijf dagen lang in een andere villa, waar nieuwe vrijgezellen dames op ze staan te wachten. En de vrouwen zullen ook nieuw gezelschap krijgen van een aantal knappe mannen. Na deze vijf dagen zal een herkoppeling vormen. Zullen de huidige koppels bij elkaar blijven? Of zullen de nieuwe bombshells voor nieuwe koppels gaan zorgen? We stellen de nieuwe bombshells graag aan je voor:

Lees ook
OMG! Dit is de opmerkelijke fetisj van Love Island’s Jotti

Imen Dirie

Imen Dirie kennen we natuurlijk van haar koppel met Remco die uiteindelijk vlak voor de finale opbiechtte dat hij een meisje thuis had en helemaal niet voor Imen ging, zoals zij wel voor hem ging. Nu Imen iets ouder en wijzer is geworden heeft ze geen tijd meer voor mannen die niet voor 100% voor haar gaan… Wij zijn mega benieuwd of Imen in ‘Casa Amor’ nu wel de ware zal vinden!

Josephine-Charlotte Lecluyse

Josephine-Charlotte, of zoals ze graag genoemd wordt JC, kennen we uit het tweede seizoen van Love Island. Toen werd Josephine  samen met haar koppelpartner Kai naar huis gestemd en helaas is dit in Nederland dan ook uiteindelijk niks geworden. Nu hoopt Josephine hier verandering in te brengen, dus het zal de mannen nog moeilijk worden gemaakt.

Lisa Moerman

Lisa Moerman was net als de andere meiden ook in het tweede seizoen van Love Island te zien en werd toen samen met haar koppelpartner Yoram naar huis gestuurd. Ze is echt een dierenvriend en is dan ook gek op haar papegaai Aaliya. Zal er een echte Tarzan voor Lisa bij zitten?

Lio Verborgh

Grote kans dat je even moet denken wie Lio is, maar haar zagen we in het tweede seizoen van Love Island in ‘Casa Amor’ als bombshell toen ze haar pijlen meteen op Mert richtte. Helaas was het Love Island-avontuur voor Lio kort, want zij werd tijdens de herkoppeling dan ook niet gekozen door een van de mannen… Dit keer hoopt Lio wel de villa binnen te komen en hoopt zij naar huis te gaan met een lieve, grappige en loyale man met bruin haar en bruine ogen… Mhmhm, misschien dat ze dit wel in Lennert kan vinden!

Raphaëlla Deuringer

Raphaëlla zullen we niet snel meer vergeten, zij viel namelijk als een blok voor Mattheüs, maar toen bombshell Jaimy hem in ‘Casa Amor’ van haar wegkaapte verliet Raphaëlla met een gebroken hart de villa. Ze heeft daarna nog even een relatie gehad met de profvoetballer Dante Vanzeir, maar inmiddels is Raphaëlla weer single en is zij klaar voor een tweede avontuur op Love Island!

Mac McAdam

Voor Mac was het vorige seizoen van Love Island best wel succesvol. Zo vond hij vlak voor de finale Cheyenne en dat klikte ontzettend goed. Helaas is deze romance in Nederland uiteindelijk niets geworden en daarom wil Mac nu nog een poging wagen. Zou er een dame voor Mac tussen zitten?

Cas Hooijer

Cas vond de liefde uiteindelijk niet op Love Island, maar bro-love heeft hij zeker wel gevonden. Zo is Cas hele goede vrienden geworden met Noah en zijn de twee op dit moment echt onafscheidelijk. Ze wonen samen en hebben een succesvol DJ-duo, maar de liefde hebben ze beide nog niet gevonden.

Noah Berry

De vriendschap met Cas vind Noah het mooiste wat Love Island hem heeft gebracht, maar nu hoopt hij net als Cas toch ook de liefde te kunnen vinden. Wij hopen een beetje dat Cas en Noah in de villa mogen blijven, maar het is natuurlijk de vraag of de dames de klik ook voelen.

Martin Foru

Martin Foru was in het eerste seizoen van Love Island een koppel met Sebastiana en zij waren eigenlijk net Lennert en Fé. Het ging namelijk zo goed tussen de twee op Love Island dat wij wel hadden gedacht dat de twee thuis ook nog lang samen zouden zijn. Alleen is niets minder waar, want ondanks dat het stel tweede werd gingen zij thuis alweer vrij snel uit elkaar… Martin woont op dit moment in Londen en is klaar om zijn nieuwe liefde te vinden op Love Island. Zal het hem lukken iemand te veroveren?

Mert Okatan

Mert kennen we natuurlijk allemaal, want hij ging tijdens het tweede seizoen van Love Island als winnaar naar huis samen met zijn lover Joan. Deze relatie heeft ruim een jaar stand gehouden, maar uiteindelijk zijn de twee toch uit elkaar gegaan, omdat het gewoon niet klikte. Joan heeft nu een relatie met Niek uit de Bachelorette, alleen Mert heeft nog niet de gelukkige gevonden. Hopelijk komt hier in Love Island nu verandering in!

Bron: VideolandBeeld: Love Island

Must reads 👀