News

Deze oud-deelnemer van Love Island wordt vader

oud-deelnemer-love-island-vader

Als je fan bent van Love Island, dan hoeven we je vast niet meer te vertellen wie Matthy van Empel is. Deze knapperd deed in het eerste seizoen mee en verliet de villa samen met zijn nieuwe liefje Kelly. De relatie wist helaas geen stand te houden, maar inmiddels is Matthy alweer een tijdje gelukkig in de liefde met Tess. En nu deelt het stel goed nieuws op Instagram.

Matthy van Empel

Voor zijn deelname aan het programma was Matthy van Empel al veel bezig met zijn dj-carrière, maar na Love Island kreeg hij nog meer naamsbekendheid. Toch liet hij een tijdje later in zijn eigen documentaire weten dat hij daar niet op zat te wachten. Zo zou hij zich vooral hebben geërgerd aan de andere deelnemers van het programma.

“Mensen die doen alsof ze het wiel hebben uitgevonden, terwijl ze alleen maar bekend zijn geworden door hun deelname aan het televisieprogramma”, aldus Matthy. En ook was hij destijds eerlijk over de reden van zijn eigen deelname. “Natuurlijk deed ik vooral mee om de liefde te zoeken, maar je weet ook: als je als dj meedoet, ziet heel Nederland en België je. Daardoor ga je ook meer boekingen krijgen.”

Love Island

Na zijn deelname aan het programma is Matthy dus een tijdje samengeweest met Kelly, die hij heeft leren kennen tijdens Love Island. Helaas hield deze relatie geen stand en nadat ze een aantal keer uit elkaar zijn geweest, was het in april 2020 dan echt over en uit.

Maar inmiddels is Matthy dus alweer een tijdje gelukkig in de liefde met Tess. Ze hebben sindsdien al een aantal zoetsappige kiekjes van elkaar gedeeld op Instagram, maar deze foto sprong er wel bovenuit. Het stel heeft namelijk een heugelijk nieuwtje wat ze graag wilde delen met hun volgers.

Baby nieuws

Op de foto zien we dat het stel een foto deelt van een echo van hun toekomstige baby. En dat nieuws kon niet beter voor Matthy, want de oud-deelnemer van Love Island is namelijk jarig vandaag. “Mooiste verjaardagscadeau! Februari 2024”, lezen we onder de foto.

En daar krijgt het stel natuurlijk veel positieve reacties en felicitaties op. “Van hare gefeliciteerd met jullie zwangerschap”, lezen we tussen alle hartjes door in de comments onder de foto. En ook: “Zo leuk voor jullie”, schrijft een andere volgers. Namens Girlscene gefeliciteerd!

View post on Instagram
 

Beeld: Love Island