News

Deze oud-deelnemer maakt een comeback in Love Island

oud-deelnemer-love-island-comeback

Spoiler-alert! In de nieuwste aflevering van Love Island hebben we kunnen zien dat er een nieuwe 'bombshell' in de villa is gekomen. En dat is niemand minder dan oud-deelnemer Job. Deze knappe hunk heeft gelijk al voor veel drama gezorgd in de villa.

Love Island

De dames in de villa van Love Island waren gelijk enthousiast toen ze van de nieuwe ‘bombshell’ een berichtje kregen. “Hi dames, over vijf minuten ben ik bij jullie. Groetjes, Job”, lezen de dames voor. Kimmy vraagt zich dan ook gelijk af of het Job is van vorig seizoen en dat blijkt dus te kloppen! Want niet veel later komt Job Stevens de villa ingelopen.

En deze knappe hunk maakt gelijk een goede indruk. “Wat zien jullie er allemaal goed uit”, horen we hem tegen de dames zeggen. En ook is hij niet verlegen, want in zijn introductie video maakt hij nog even duidelijk dat hij dit programma eerder al eens heeft gewonnen. En ook zijn ex Esmee komt nog even ter sprake. “We zijn driekwart jaar samen geweest”, aldus Job. “Helaas was het niet wat het moest worden, van beide kanten niet. En nu ben ik weer vrijgezel.”

View post on Instagram
 

Lees ook:
Dit Love Island-koppel stapt binnenkort in het huwelijksbootje

Koppel vormen

Na zijn aankomst in de villa wil Job gelijk even met alle dames een kort gesprekje. Hij kan het vooral goed vinden met Naomi en dat is wel wederzijds. En de mannen die de villa uit waren gestuurd, zijn dan ook allemaal gelijk onrustig als ze weer terugkomen. “Job is een hele sterke bombshell”, horen we Imad dan ook zeggen. “Ik denk dat de andere mannen zich zorgen gaan moeten maken, omdat hij denk ik toch wel interesse gaat krijgen van de meeste vrouwen.”

En zoals we al hadden verwacht is er aan het einde van de aflevering dan ook weer een herkoppeling. De Islanders verzamelen zich gespannen bij de vuurkorf. Het is aan nieuwkomer Job om te kiezen met welke dame hij een koppel wil vormen en na de gesprekken die hij heeft gehad met de dames kiest hij voor Naomi. En dat betekent helaas dat Kluuk zijn spullen moet pakken en de villa moet verlaten.

Beeld: Love Island