Lifestyle

4 originele vriendinnen uitjes om samen met je besties te doen

vriendinnen-uitjes

Soms wil je wel wat leuks gaan doen met je vriendinnen, maar hebben jullie weinig inspiratie. Girlscene to the rescue! Wat dacht je van lekker zwemmen of een uitgebreide picknick in het park? Wij hebben een aantal originele uitjes voor je op een rijtje gezet die je kunt doen met je vriendinnen.

Originele vriendinnen uitjes om samen met je besties te doen!

Lekker wijnen met de meiden of een wandeling met je vriendinnen maken in het Vondelpark. Je hebt het allemaal wel eens gedaan, daarom ben je nu toe aan iets nieuws. Daarom delen wij vier originele vriendinnen uitjes.

1. Dungeon Amsterdam

Wat dacht je van een leuke middag met je vriendinnen naar de Amsterdamse Dungeon? Kan je gelijk even je vriendinnen de stuipen op het lijf jagen. Terwijl jullie met een gids door de griezelige kerkers lopen proberen acteurs jullie bang te maken. En alsof dit nog niet genoeg is zul je er ook achter komen wie van jouw vriendinnen een heks is op de brandstapel zal eindigen. Creepy!

2. Bezoekje aan een museum

Een museum bezoeken klinkt misschien als iets wat alleen oudere mensen doen, maar het kan ook voor jongere heel leuk zijn. Je hebt tegenwoordig zoveel meer dan alleen kunstmusea. Je hebt bijvoorbeeld de Tony’s Chocolonely superstore. Daar kun je je eigen chocoladereep samenstellen. Of wat dacht je van CORPUS ‘reis door de mens’? Je krijgt daar een tour door het menselijk lichaam. Heel leerzaam!

Lees ook
Dit zijn de 9 leukste weekendjes weg met vriendinnen in Nederland

3. Ga naar een trampolinepark

Soms willen we allemaal weer even onze jeugd herbeleven. Daarom kan een middagje naar een trampolinepark heel leuk zijn! In Nederland zijn er meerdere locaties waar je met je vriendinnen terecht kunt om een uurtje ongegeneerd trampoline te springen. En achteraf, als jullie allemaal zijn uitgeput, kunnen jullie nog even lekker een ijsje halen.

4. Knuffelen met alpaca’s

Heb je altijd al eens naar een alpacaboerderij toe gewild? Dan is dit je kans! Jullie beginnen met een high tea en daarna kunnen jullie lekker de hele middag knuffelen met de fluffy beestjes. Ben je niet zo van de alpaca’s? Er zijn ook verschillende locaties in Nederland waar je met koeien kan knuffelen. Voor ieder wat, toch?

Beeld: Pinterest