Celebs

Oriana over Bachelor Tony Junior: ‘Je had het ook wat milder kunnen doen’

oriana-tony-junior

Finaliste Oriana Werff doet een boekje open over haar deelname aan De Bachelor en over het gedrag van Tony Junior. Ze is namelijk zeker niet te spreken over de manier hoe er met haar is omgegaan tijdens én na de show.

De Bachelor finale

In 2021 deed Oriana Werff mee aan De Bachelor om het hart van dj Tony Junior te veroveren. Ze viel bij Tony én de kijkers goed in de smaak en schopte het zelfs tot de finale. Voor De Bachelor-kijkers leek het erop dat deze beauty er met de laatste roos vandoor zou gaan. De romantische klik tussen Oriana en Tony was dan ook zichtbaar te zien, maar tóch koos de dj voor iemand anders. Julia ging er namelijk met de winst vandoor, maar dit liefdesverhaal was na de opnames nog maar van korte duur. Oriana is niet blij met hoe het allemaal is gelopen aan het einde van het programma. Ze doet haar verhaal bij podcast-host Daelorian in haar show ‘EN DAN?”.

Lees ook:
Wordt Bachelor-ster Oriana Werff de nieuwe Bachelorette?

‘Dat vind ik niet chic’

De finaliste heeft het gevoel dat ze aan het lijntje is gehouden en dat Bachelor Tony Junior zich anders voordeed dan dat hij zich voelde. “De dingen die hij tegen mij heeft gezegd tijdens de 24 uurs-date brachten mij in een positie dat ik het wél zou worden, dat vind ik niet chic”, begint de realityster haar verhaal. “Je had het ook wat milder kunnen doen.”

De host vraagt aan Oriana of ze denkt dat Tony het op dat moment wél meende. “Nee, hij dacht niet hij er met mij vandoor zou gaan”, antwoord ze. Wel gelooft ze dat de dj haar waardeerde als mens, maar dat dit niet genoeg was voor de doorslaggevende keuze. “Hij wist vanaf de 24-uurs date dat ik het niet zou worden. Dat weet ik 100% zeker”, aldus Oriana.

Watch on YouTube

Beeld: instagram @tonyjuniorofficial

Must reads 👀