Lifestyle

Wil je hebben: deze opvouwbare stoel is ideaal voor festivals

opvouwbare-stoel-festival

Het festivalseizoen is van start gegaan en ieder weekend zijn er weer genoeg feestjes om uit te kiezen. Hoe leuk het is ook is, de hele dag dansen, rondlopen en in de rij staan kan heel vermoeiend zijn voor je benen. Gelukkig is hier een hele simpele oplossing voor! Dit opvouwbare krukje gaat namelijk viral op TikTok en wij begrijpen wel waarom.

Opvouwbare stoel

Richting het einde van de dag zijn we vaak helemaal uitgeteld en willen we eventjes onze voetjes rust geven. Helaas zijn er nooit genoeg zitplekken op een festivalterrein en om met onze rokjes in het gras te zitten, klinkt niet ideaal! Gelukkig weet TikTok weer raad en gaat er nu een super handige tool rond die elke festival-lover wil hebben. Deze opvouwbare stoel is heel makkelijk mee te nemen en ook nog eens enorm stevig!

TikTokker Laura laat in deze korte video zien hoe simpel het is om hem op te zetten en weer in te klappen. Heb je genoeg gezeten en wil je iedereen jouw dancemoves laten zien? Draai hem weer in elkaar en gooi hem over je schouder. Zo handig! Dit krukje is natuurlijk niet alleen handig voor festivals, maar denk ook aan de rij in het pretpark, een dagje sightseeing op vakantie of zelfs voor in de rij van een concert.

View post on TikTok

Lees ook:
Dit item van Zeeman is een absolute must-have voor festivals

Waar kan je hem kopen?

Laura heeft niet alleen ons, maar heel veel kijkers ook enthousiast gemaakt over het krukje. Helaas deelt de TikTokker niet waar zij de opvouwbare stoel vandaan heeft, dus zijn we zelf maar op onderzoek uit gegaan. Je kunt het krukje gelukkig overal vinden en in allerlei verschillende kleuren. Van felblauw tot aan een regenboog printje. Ons oog viel op deze variant van Bol.com met een lief pastel roze kleurtje. Het krukje kun je al vanaf ā‚¬ 22,99 bestellen online. Een goede prijs voor een hele fijne tool die je gegarandeerd veel zal gebruiken. Laat de festivals maar komen šŸ˜‰

Beeld: bol.com