Food

Dit zijn de opvallendste paaseitjes van 2023 van Jamin

paaseitjes-jamin

Misschien ben je er nog wel helemaal niet aan toe, maar het is wel alweer zover! De paaseitjes liggen namelijk alweer in de winkel. En ook dit keer vliegen de meest gekke smaken je weer om de oren. Wij vertellen je alles wat je wil weten over de meest opvallende paaseitjes van Jamin.

Banoffee

De eerste smaak van de paaseitjes van de Jamin die we met jullie zullen bespreken is de banoffee smaak. Het doet je misschien wel een beetje denken aan de bekende apenkop-snoepjes, maar in plaats van drop wordt banaan hier gecombineerd met chocolade. Dat klinkt toch heerlijk!

Ontbijtkoek

Een paasei met ontbijtkoeksmaak, dat klinkt natuurlijk een beetje gek. Maar deze is ook zeker het proberen waard. En vooral met de melkchocolade en de sterke nasmaak van ontbijtkoek wordt dit een interessante combinatie.

View post on Instagram
 

Pornstar martini

Een smaak waar we wél heel enthousiast over zijn is de pornstar martini smaak. En niet alleen de smaak is geweldig, dit paaseitje heeft namelijk ook een feestelijke lichtoranje kleur, wat hem nog leuker maakt! De passievrucht overheerst natuurlijk in dit paaseitje, maar ook de bittere smaak van de drank komt sterk naar voren. We love it! 

Hazelnoot schuimtaart

Dit is natuurlijk een echte klassieker. Wie houdt er nou niet van een hazelnoot schuimtaart? Het is eigenlijk gewoon chocolade met crunch, iets waar we ook dol op zijn. Dus deze combinatie kan bijna niet misgaan!

Lees ook:
Wil je proberen! Zo maak je een heerlijke Pornstar Martini-cheesecake

Beschuit met muisjes

Dit is een van de smaken waar we wel een beetje onze vraagtekens bij hebben. Deze paaseitjes smaken namelijk sterk naar anijs, maar in combinatie met chocolade blijken ze toch een groot succes te zijn!

View post on Instagram
 

Key lime pie

We zijn allemaal dol op een limoentaart en deze bestaat nu ook als paasei! In combinatie met melkchocolade is dit een fris paaseitje, maar de chocolade zorgt er wel voor dat deze nogal romig wordt, maar dat maakt hem niet minder lekker ;-).

Zout en peper

Nog zo’n gekke smaak van de paaseitjes van de Jamin. En hiervoor moesten we echt wel even twee keer lezen! Een paasei dat smaakt naar peper en zout?! Maar toch is het wel de moeite om deze te proberen, het is een bijzondere ervaring. Want inderdaad dit paasei smaakt echt naar peper en zout. Spicy! 

View post on TikTok

Beeld: pinterest